Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe kanały na youtube?!

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj co sądzicie o nowych kanałach na youtube.

Ja jestem jednym z testerów i oto tak to wygląda:

Bez partnerstwa:

ss4dz2kopia.png

Z partnerstwem:

zie4a1.jpg

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Sam layout jest spoko, tak jak był spoko ten rok temu, czy 5 lat temu. W ogóle nie wiem czego ludzie to krytykują, YT jest od oglądania filmów, a nie żeby ładnie wyglądał.

Opublikowano

Mi się podobał poprzedniejszy ;>

poprzedni*

Racja, był lepszy, ale YouTube jest teraz w fazie testów i chcą jeszcze więcej zarobić na reklamach (podobno mają wprowadzić abonament za oglądanie filmów). Ale cóż... tak to jest z serwisami, na które dostanie się Google. ;-)

Co do tematu to oczywiście, że kiedyś były lepsze wersje YT, jednak co poradzić - trzeba iść za technologią i innymi rzeczami. Powoli YouTube staje się jak Facebook kilkanaście miesięcy temu (= ciągłe edycje i nowości).

Opublikowano

Up abonament na filmy na 200% nie wypali. Wiekszosc youtuberow przejdzie na alternatywne serwisy.

Google poprsotu chcę ratować upadające google + i stara się wszystko upodobnić do niego.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

(podobno mają wprowadzić abonament za oglądanie filmów). Ale cóż... tak to jest z serwisami, na które dostanie się Google. ;-)

Też o tym słyszałem, ale z tych wszystkich ankiet i odpowiedzi wideo i w komentarzach, wydaje mi się że to nie wypali. Sam nie będę płacił za takie "gówno". Czytałem też że to czy będziesz płacił za film zależy odautora filmu, a nie youtube. Jeśli któryś odważy się dać abonament = unsub + papa.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...