Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mma

jakub130

kto  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. kto wygra ??

• Mariusz Pudzianowski
      76
    • Marcin Najman
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiece że Pudzian na muły takie ale jest misiek i powolny jest troche a to tego nie za wysoki , wiec wszystko moze sie zdarzyc x d

ichigonapisblb.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najman uciekał po całym ringu :D Jak dla mnie, to długo nie powalczyli (chyba coś ok. 40 sekund :)). Pudzianowski walczył trochę dziwnie, jak by bez stylu, ale ja się nie znam na walkach za bardzo, to się nie będę rozpisywał :)

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Haha, co za walka. Pół minuty i Najman płacze, Pudzian strażnie szarżował, było to widać przy kopnięciach. Ale to się nie liczy, zaje****e go zmiażdżył Pudzian. Wielka przyszłość jest dla Pudziana w MMA.

dad6adafce58.gif
Opublikowano

Walka zajebsta.

Te poprzednie w porownianiu z Pudzianem to jak polskie telenowele i Amerykanskie kino akcji :)

Rozpierdolil Pudzian Najmana jak chcial :)

Fajna walka, oby Pudzian pozostal w Mma ;P

jA Nop

Opublikowano

ja wale na początku Pudzian spokojny kilka sekund i wybuchnął jak torpeda kilka kopów Nejman prawie odleciał i tak Pudzian przewalił sędziego żeby nie woogle sędzia to Pudzian by zabił xDDD 47sekund czy tam 44 i tyle kasiory xD pewnie dużo kasy ;d

jaka walka!!!;d xDD

@a nie to sędzia sie rzucil mu na reke;d

fs.png

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=rZK8PdiQwEo

Są już filmiki na yt dla tych którzy nie mieli okazji obejrzeć tej walki w tv :)

Tylko mi się wydaje, że Pudzian walczy jakby bez stylu? :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego Pudzianowski miał buty? Dopiero po przeczytaniu czyjegoś komentarzu na yt to zauważyłem :)

w mma mozna nosic buty , warunek jest jednak taki ze nie mozna kopac w glowe. Zawodnicy raczej nie uzywaja butow, bo przeszkadzaja w walce w parterze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...