Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojdzie na tym crysis 3?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie ci pójdzie nawet nawet pc masz chociaż ramu mógłbyś dołożyć ale myślę że spokojnie na max pójdzie

Opublikowano

powinno pójść, jeśli nie to zmniejsz szczegóły.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Tak, normalnie ;)

Na wysokich spokojnie

Jak dla mnie to pójdzie mu na średnich. :) Na wysokich może mieć ściny przez RAM.

Z resztą wystarczy zobaczyć jakie Crysis 3 ma wymagania sprzętowe.

powinno pójść, jeśli nie to zmniejsz szczegóły.

W ogóle pójść to mu pójdzie, a nie powinno... dowiedz się najpierw jakie są chociażby minimalne wymagania. :)

Pytanie tylko na jakich ustawieniach uciągnie.

Opublikowano

Na średnich bez antyaliasingu powinieneś sobie pograć bez ścin. Ja przy mojej starej konfiguracji (i5 3570k, HD6870, 4GB RAM) grałem na takich i fps poniżej 60 nie raczyły spaść. Co prawda jest dopiero wersja beta, ale nie spodziewam się optymalizacji na poziomie +10/+20 fps.

7m9a.png

Opublikowano

Nie wiem jak jest w PC ja pobieram 1-2tygodnia na Xbox360 przed premierą, ale sądzę, że nie powinno ci się zacinać na wysokich choć czasami powinno..

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Że niby co? 4 GB Ram oraz taka karta graficzna i ma mu pójść spokojnie na najwyższych wymaganiach? Nawet ich nie słuchaj. Masz pewnie Windows 7, więc 1.5 GB Ramu idzie na same działanie systemu oraz rejestr, itp. Crysis wymaga minimalnie 4-5 GB Ram i kartę graficzną GTX 560+ lub lepszą. Poza tym, jeżeli Twój komputer jest starszy niż rok to procesor z AMD nie spełni już tej samej roli co kiedyś. Aktualnie C3 pójdzie Ci na minimalnych/średnich.

Opublikowano

Na najwyższych na bank Ci nie pójdzie.. będziesz miał takie lagi, że masakra ;-)

Spróbuj na najniższych

Opublikowano

Patrzylem - to pojdzie mi na rekomendowanych, jak zobaczylem polecane na wysokie to sobie podziekowalem.

BTW. FAR CRY 3 POLECI NA HIGH NO NIE?

Opublikowano

Spokojnie dasz radę pograć, większość ludzi która się wypowiada nie jest obeznana w temacie. Nie ma co patrzeć na wymagania gry które są podane w różnych serwisach ponieważ w większości są to totalne bzdury i to na jakim sprzęcie ruszy dana gra wychodzi dopiero w praniu. W Twoim zestawie najsłabszym ogniwem jest procesor a później można dopiero się uczepić ilości ram.

Wszystko zależy na jakiej rozdzielczości grasz, jeżeli nie jest to fullHD to spokojnie pograsz na średnich, polecam dozbierać kasę i wymienić procesor oraz dokupić ram i sprzęt będzie jak najbardziej okey jeżeli chodzi o gry :)

Przy okazji znalazłem GP na yt gdzie ktoś odpalał crysisa na bardzo podobnym sprzęcie (gtx460 jest na poziomie hd6850)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...