Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperRewards - reklama 51 SM - udalo już się komuś "poprawnie" wykonać tą reklame ?

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio na SuperRewards pojawiła się nowa reklama, za którą wypełnienie dostaje się 51 SM:

2ujppfs.png

Udalo już się komuś "poprawnie" wykonać tą reklame ? Powtarzałem ją chyba 6 razy, zawsze na innym koncie, ale niestety nic mi nie doszło.

Jeżeli ktoś umie wypełnić tą reklamę to proszę o jakieś wskazówki ;)

Opublikowano

Witam, ostatnio na SuperRewards pojawiła się nowa reklama, za którą wypełnienie dostaje się 51 SM:

2ujppfs.png

Udalo już się komuś "poprawnie" wykonać tą reklame ? Powtarzałem ją chyba 6 razy, zawsze na innym koncie, ale niestety nic mi nie doszło.

Jeżeli ktoś umie wypełnić tą reklamę to proszę o jakieś wskazówki ;)

Niektóre reklamy są z góry skazane na niepowodzenie, gdyż naprawde trzeba tam podać dane osobowe i są one sprawdzane przez osoby trzecie.

Jeżeli twierdzisz, że robisz ją 6raz to ja ci radze - daj se spokój i przejdz do następnych.

Opublikowano

W tej reklamie chodzi chyba o zarejestrowanie się na jakimś portalu, który szuka przyjaciela/przyjaciółki na wakacje. Jest to reklama od lat 18, więc pewnie wypełniasz prawdziwymi danymi, a nie jesteś pełnoletni i przez to SM nie dochodzą.

Opublikowano

Jak trzeba prawdziwe dane podawać nie radze ci tego robić nie wiadomo co sie później będzie dziać :) Wypełniaj te po 4. 5 sm bardziej opłacalne i więcej da sie naraz zrobić

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...