Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wymiana gry

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na swoim koncie bez pudełka grę 2k13 i mam takie pytanie bo mi się średnio spodobała czy mogę jakoś wymienić się z kimś na necie tą grą legalnie na np AC 3?

Opublikowano

Witam

Mam jeszcze jedna ważną sprawę ponieważ mam Fifę 13 na konsoli bez płyty tak sobie z ciekawości wchodzę na allegro a tam pisze coś o online pass ze to jest potrzebne by grac online . Co to ma być jak kupiłem oryginalnie od Xbox 360 sklep a nie mam nic takiego???

Czy wystarczy mi Konto Gold i internet by grać online czy jeszcze muszę mieć ten online pass, to samo pytanie do 2k13?

Opublikowano

Do Fify jest potrzebny online pass, a do NBA 2k13 nie potrzeba tego wynalazku. Jesli kupiles FIFE nowke to powinienes miec w pudelku online pass.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Ale kupiłem przez xboxa za 200zł nie mam pudełka!

Spróbuj wejść do sklepu i poszukaj "Fifa 13 Online Pass" - być może będziesz mógł pobrać ten plik za darmo ponieważ zakupiłeś fifę u nich już.
Opublikowano

wiecie co bo zagralem przed chwila niestandardowy mecz live ,online to znaczy ze wszystko ok?

skoro możesz grac po sieci to tak, jeszcze dla pewności wejdź w Sezony, jeśli możesz grać to oznacza, że posiadasz online pass

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...