Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Dzisiaj zainstalowałem sobie windows 7 professional. Tzn. jak instalowałem to nie robiłem wcześniej formata i stare pliki z Windows XP są na dysku C: w folderze windows.old . Teraz jak próbuję zainstalować sterowniki to się nie da... :/ Screen:

strzal.png

Po prawej co wyskakuje a po lewej zgodność. Dałem tak bo nie chciały się włączyć bo te sterowniki do XP są.

Jeśli nie da się nic z tym zrobić to co mam ściągnąć żeby działało? Proszę o pomoc tutaj lub na gg (8677298). Pozdro

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Zrób generalny format i zainstaluj samego Win7, ja używam win 7 ultimate już od ponad pół roku i jak narazie uważam że jest świetny. Pobierz sterowniki z internetu dla Win7

2006-2010

Opublikowano

Ok thx. Posłucham się ciebie i zrobie fomata wszystkich dysków. Temat do zamknięcia.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Zaraz, zaraz. Nie powiedziałeś do czego instalujesz sterowniki. Kolega energy rzucił sławny format, a ty od razu to przyklepujesz. Powiedz jakie to sterowniki i może będzie się dało coś poradzić. Sterowników nie możesz instalować w trybie zgodności, bo muszą to być sterowniki napisane pod Windowsa 7, od biedy z Visty też ujdą ale Windows XP odpada. Rzeczywiście nowy system jest najlepiej instalować na czysto, ale po co ty chcesz od razu robić format wszystkich dysków, jak potrzebujesz zrobić tylko format partycji systemowej ?

Opublikowano

Ja pracuje od dosc dluga na Windowsie mx7 zwyklej,7 A takze na innych jak Ubuntu,Linux ,Mandriv.., KDE ,Admin HackLinux

Jakies Problemy z tymi systemami i innymi Pisaac do mnie na gg 4113208 Pomoge w 1000%

Kto Mnie Pobije???

ostrz.png

Opublikowano

cześć nie chce zakładać nowego tematu a chodzi mi o to że chciałbym ściagnąc windows7 ale nie bardzo widze skąd i może ktoś mi podeśle linki ?? i 2 rzecz czy jak zrobie sobie 2 partycje np. 30 GB na ten właśnie system to czy jest to dobre rozwiązanie ? czyli dysk C- mam WIN XP a np dysk G- miałbym windows 7 ... i czy nie było by komplikacji ? i czy wpłyneło by to na szybkośc działania

:)

moje gg 9176669 jakby co

Jestem gejem.

Opublikowano

cześć nie chce zakładać nowego tematu a chodzi mi o to że chciałbym ściagnąc windows7 ale nie bardzo widze skąd i może ktoś mi podeśle linki ?? i 2 rzecz czy jak zrobie sobie 2 partycje np. 30 GB na ten właśnie system to czy jest to dobre rozwiązanie ? czyli dysk C- mam WIN XP a np dysk G- miałbym windows 7 ... i czy nie było by komplikacji ? i czy wpłyneło by to na szybkośc działania

:)

moje gg 9176669 jakby co

Masz bana na gógle ? Kup oryginał!

Po co ci 2 OS ? Szczególnie taki stary jak win xp -_-

@topic

/japierdole

Każdy OS ma własną wersję sterowników, nie zainstalujesz driverów z xp na siódemce. Tryb zgodności nie pomoże, nie.

EPIC

sigmpc.png

angry.jpg