Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FunMT2 kamer mod / switchbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry proszę o nie hejtowanie bo na prawdę siędze od godziny 24 i nic nie znalazłem w internecie jak i na MPC forum.

Próbowałem na wszelkie sposoby zrobić FunMT2 na kamera, instalowałem najnowszego moda do folderu z FunMT2, to pod końcem wyskakiwał błąd z item_devine, gdy wklejałem item_devine wyskakiwała już duuuża lista błędów. w Skrócie instalacja nie została skończona z niewiadomych przyczyn..

Proszę o jakiegoś switch bota lub chociaż o podrzucenie starszej wersji kamera, nie musi być najstarsza gdy pojawiły się zmiany bonów średnich jak i 1-5, ale np. kolejna, byle by bez błędów.

Nie przejmujcie się jak ktoś wyżej już wysłał bo i tak wszystko co podacie sprawdze, NAGRADZAM :)

Z góry dzięki.

Opublikowano

Zapomniałem dopisać że wszystkie switch z MPC sprawdzałem i albo mi jakiś błąd wyskakuje albo nie działają po prostu. Bardziej mi na starszej wersjii kamerka zależy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...