Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] ArenaMT2 - Powrot do czasow dobrych serwerow!

ArenaMT2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SaitaN98, on 06 Feb 2013 - 22:15, said:

Kiedy Ts forum?

Na pewno do startu bedzie.

ar_turok, on 06 Feb 2013 - 22:35, said:

Dajcie item , który będzie dropał z moobków na high lvl ;D , który zmniejsza czas czekania na biologa , bo biolog z czasem to nie biolog ....

Biolog na wyższe poziomy ma ciekawe nagrody więc trzeba troche poczekać :) Tak jest dobrze i pozostanie. Szybko się expi i zdobywa eq więc zostaje zabawa, wojny, pvp, biolog i bonowanie eq :D
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK to ja odpadam ;( nie zagram jednak.... biolog z czasem to żenada i głupota

Biolog na wyższych levelach, czyli ten który jest z jakimś minimalnym czasem nie ma większego znaczenia. Ale gwarantuje Ci ze podczas gry i osiągnięcia levele, udanie się do biologa będzie frajdą i wyzwaniem :) takto serwer znudziłby się po kilku dniach :)

Mozesz zrobic misje do konarów i miec bony niezbędne do kreowania postaci, wtedy brak limitu czasowego. Jezeli chcesz walczyc o top to tez trzeba sie pomeczyc.

Opublikowano

A System ulepszeń, gdzie ? :)

System ulepszeń zbroi jest w prezentacji.

Co do broni to je dropimy i nie tworzymy z nich innych. Po prostu ulepszamy na +9.

Opublikowano

System ulepszeń zbroi jest w prezentacji.

Co do broni to je dropimy i nie tworzymy z nich innych. Po prostu ulepszamy na +9.

Nie kumasz xD, Chcę wiedzieć też bronie ! -.-

sygnatura.png

Opublikowano

Nie kumasz xD, Chcę wiedzieć też bronie ! -.-

Bronie nie ulepsza się np. epik-epik.

Wystarczy je dropnąć.

Najlepsze sa na 80lv - dropimy z groty v3, komnaty metinów.

Bronie na 75lv ( truta, bambus itp. ) są mozna powiedziec bezuzyteczne.

Bronie na 75lv ( te które widzimy w prezentacji ) dropimy z groty i komnaty metinów a bony widzimy w prezce.

Opublikowano

Czy do komnaty metinów będzie wymagany lvl i jakaś przepustka ? Mam nadzieję, że nie będzie przepustki w is .. :)

Wymagany level będzie, ale jeszcze wszystko opiszemy dokladnie w prezentacji po starcie officialnym. Przepustką będzie Krwisty Kamien który dostępny jest w dropie ale również będzie w IS dla tych którzy chcą pójść " na łatwiznę "
Opublikowano

Wymagany level będzie, ale jeszcze wszystko opiszemy dokladnie w prezentacji po starcie officialnym. Przepustką będzie Krwisty Kamien który dostępny jest w dropie ale również będzie w IS dla tych którzy chcą pójść " na łatwiznę "

Dropić będzie z ? i jaki % ?Mam nadzieję, że wszystko nie będzie dropić po 5h'a bicia mobów ..

sygnatura.png

Opublikowano

Ale mam nadzieje ze sztylety zin +9 sa normalne (+114% attack speed) :p

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ahhh , LomaxMT2 ;*

kiedy to startuje?

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

serwer całkowicie nieprzemyślany:

skoro to ma być Easy/4FUN to zgaduję że moby będą słabe i expić sie będzie łatwo i tak mało nowych rzeczy?!!?! to co ja bede robić na serwerze? w tydzien wbije max lvl i pro eq... od razu lepiej napisać, że to jest PVP

no chyba że się mylę i expić będzie sie trudno oraz moby będą mocne ale to już nie bedzie easy/4fun

Opublikowano

serwer całkowicie nieprzemyślany:

skoro to ma być Easy/4FUN to zgaduję że moby będą słabe i expić sie będzie łatwo i tak mało nowych rzeczy?!!?! to co ja bede robić na serwerze? w tydzien wbije max lvl i pro eq... od razu lepiej napisać, że to jest PVP

no chyba że się mylę i expić będzie sie trudno oraz moby będą mocne ale to już nie bedzie easy/4fun

Jeżeli nie grałeś na LomaxMT2 to nie wiesz o co chodzi więc wyjdź!

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Ahhh , LomaxMT2 ;*

kiedy to startuje?

Nie dokładnie lomax bo jest dużo innych rzeczy np. mapy, ułatwione zdobywanie kamieni duchowych, ułatwione zdobywanie dodan/zmianek itd itp.

Startuje 9 lutego.

Dropić będzie z ? i jaki % ?Mam nadzieję, że wszystko nie będzie dropić po 5h'a bicia mobów ..

Bronie będą dropić z groty v3 oraz komnaty metinów. Mysle ze jak nie masz szczęścia to po 2 metinach dropnie coś na pewno w najgorzym wypadku :)

Bardzo fajnie ;d

Wiedziałem że pewien pan znowu postawi serwer na tych plikach xD

Polecam i powodzenia xD

Do tej wypowiedzi, to nie bardzo wiem co chcesz przez to powiedzieć. Nie rozumiem oraz nie wiem nic o " pewnym panie " więc zostawie to bez komentarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...