Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs w dziale Minecraft - Wyniki!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja czuję się oszukany :( Opisałem się przez 2 godziny, a potem usunęło moją pracę :( Nie zrobiłem kopii i nie wziąłem udziału w konkursie przez to :(

Po to robi się kopie zapasowe. Mogłeś o tym pomyśleć. :)
Opublikowano

Po to robi się kopie zapasowe. Mogłeś o tym pomyśleć. :)

Nie spodziewałem się, że na tak poważnym forum może stać się tak nie poważna sytuacja :(

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Arcymistrz
Opublikowano

Nie spodziewałem się, że na tak poważnym forum może stać się tak nie poważna sytuacja :(

Jesteś na forum od 2k11. Powinieneś to wiedzieć, że czasami są takie problemy, bo nie jeden był.

Przykro nam, że przez cofkę usunięto niektóre prace.

Opublikowano

Jesteś na forum od 2k11. Powinieneś to wiedzieć, że czasami są takie problemy, bo nie jeden był.

Przykro nam, że przez cofkę usunięto niektóre prace.

Nie do was mam żal :( Nie wiedziałem, że na tym forum zdarzają się cofki :(

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie do was mam żal :( Nie wiedziałem, że na tym forum zdarzają się cofki :(

Powinieneś o tym myśleć i wykonać kopię ja mialem kopię aczkolwiek z parmoma błędami (ale wygrałem :D) i powinieneś się orientować że nieraz są cofki zresztą nawet pisało na newsach ;)

Opublikowano

Dobra już mniejsza o to :( I tak gratulację tym co wygrali :)

Znawca
Opublikowano

RobertBurian. Takie pytanko po twoim nicku sądze że jesteś chłopakiem, to prawda?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ja jestem już troszkę wkurzony, bo wszyscy dostali te nagrody, a mnie jej dalej nie przyznają, chociaż pisałem już do 3-4 osób z administracji... dramat trochę, ale ponoć są problemy z panelem administracyjnym, więc czekam dalej. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...