Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan [P-P] Rekrutuje

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poinformować że klan Power of Poland ( [P-P] ) Rekrutuje graczy z tierem V, VI, VII, VIII, IX, X Śmiało wbijaj do nas. przyjmiemy cię nawet z artą (artę przyjmiemy od 4 tieru jeżeli jest ogarnięta.) Nawet możesz wbić z Tierem X to nic się nie stanie :D

Oto podstawowe informacje co do klanu.

1 Informacja : Musisz mieć conajmniej 15 lat. Dzieci poniżej 15 lat ignorujemy. No chyba że masz mutację w wieku 14 lat to pomyślimy.

2 Informacja : Musisz posiadać sprawny mikrofon oraz program głosowy TeamSpeak3. IP voice.azeth.net:6600 kanał 10 WOT P-P hasło qwe. Jeżeli masz głos po mutacji i jesteś ogarnięty w grze world of tanks może cię przyjmiemy.

3 Informacja : Musisz posiadać conajmniej V tier niższych nie przyjmujemy. Ja posiadam T40 ale to jest konto ponieważ stare oddałem bo nie wiedziałem co robić xD zaczęło mi brakować kaski na VK. a więc.

4 Informacja : Jeżeli chcesz dołączyć do naszego klanu skontaktuj się na teamspeak3 z Norvay lub fskibinski inaczej nie dołączysz. nick fskibinski na ts3 to Sze_regowy.

Jeżeli szukacie klanu który nie rerutuje od 8 9 10 poziomu zapraszamy do nas!

Aha taka mała informacja. Niektórzy klanowicze nie posiadają jeszcze mutacji ale to szczegół. napewno się przyzwyczaicie. nasi maja dość wyczajoną taktykę. Bardziej ją ustawia wwe1212. :D

ZAPRASZAM DO KLANU.!

Opublikowano

A co ma wiek ?? ;] MOże być jakiś 10 latek który ma IX/X tier i jest lepszy od 15+ latków ;] Więc nie wiem po co te wymagania wiekowe :)

Witam.

Chciałbym poinformować że klan Power of Poland ( [P-P] ) Rekrutuje graczy z tierem V, VI, VII, VIII, IX, X Śmiało wbijaj do nas. przyjmiemy cię nawet z artą (artę przyjmiemy od 4 tieru jeżeli jest ogarnięta.) Nawet możesz wbić z Tierem X to nic się nie stanie :D

Oto podstawowe informacje co do klanu.

1 Informacja : Musisz mieć conajmniej 15 lat. Dzieci poniżej 15 lat ignorujemy. No chyba że masz mutację w wieku 14 lat to pomyślimy.

2 Informacja : Musisz posiadać sprawny mikrofon oraz program głosowy TeamSpeak3. IP voice.azeth.net:6600 kanał 10 WOT P-P hasło qwe. Jeżeli masz głos po mutacji i jesteś ogarnięty w grze world of tanks może cię przyjmiemy.

3 Informacja : Musisz posiadać conajmniej V tier niższych nie przyjmujemy. Ja posiadam T40 ale to jest konto ponieważ stare oddałem bo nie wiedziałem co robić xD zaczęło mi brakować kaski na VK. a więc.

4 Informacja : Jeżeli chcesz dołączyć do naszego klanu skontaktuj się na teamspeak3 z Norvay lub fskibinski inaczej nie dołączysz. nick fskibinski na ts3 to Sze_regowy.

Jeżeli szukacie klanu który nie rerutuje od 8 9 10 poziomu zapraszamy do nas!

Aha taka mała informacja. Niektórzy klanowicze nie posiadają jeszcze mutacji ale to szczegół. napewno się przyzwyczaicie. nasi maja dość wyczajoną taktykę. Bardziej ją ustawia wwe1212. :D

ZAPRASZAM DO KLANU.!

hmmmm... Niektórzy klanowicze nie mieli mutacji.. To dlaczego only po mutacji muszą być jak też są u was bez mutacji ?? Ale i mi sprawiedliwość ...

Nawet w twoim nicku 3 liczbowa liczba jest czyżby wyznajesz szatana ??

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Osobiście uważam że granica wieku 15lat jest jak najbardziej trafiona . Jak by niebyło dokładnie tyle ma nasz ESL master (NewMultiShow) co jest dowodem na to że już w tak młodym wieku można tak wymiatać.

Opublikowano

@up 2 Wiesz co? dodałem ten 666 ponieważ to są tylko cyfry. To że wyznaje szatana to nie ma znaczenia. To tylko cyfry. Jeżeli kolejny napatoczony chłop któremu coś nie pasuje.. to niech nie odpowiada. wiem że każdy ma prawo do pisania ale nie do czepiania się jakiś głupich cyfer. Tyle.

Aha. Co do tych bez mutacji. oni są znajomymi Norvay'a także trzeba się przyzwyczaić

Nie nie będziemy brać dzieci poniżej 14 lat! wiem może być dzieciak 10 letni z tierem X ale Musi być conajmniej 14/15/16 lat żeby był ogar a nie zamieszanie.

@up 3x Wiem wiem +15 ale to musi być jakiś ogarnięty chłop. nie jakieś dziecko które będzie coś źle robić..

I jak by się ktoś pytał nie nie mamy prowincji.

Opublikowano

@up Możesz jeżeli masz ogarnięty głos. Jeżeli posiadasz tego SP i conajmniej 100 bitew na nim Zapraszamy :D-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...