Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie albo na jakich moobach expic wizzem 77lv

@Down

ta ale one są agresywne zrzuci się na mnie kilka a mój bocik nie będzie wiedział co robić i szybko padnę tak w ogóle to myślę o moobkach z niższym lvl 77lvl wbijałem na niya sniper ale tam dużo botów wiec nie nie wiem czy go nie puścić na father maski albo black eagl bo to i tak ja sie nie męcze tylko bot

Zbieram +

Opublikowano

Niya Shamanach :}

Bardzo mało DMG ci wezma a ty je na sczała wezmiesz

Piszę Poprawnie Po Polsku i Staram sie Pomagać playerom na rózne sposoby ...

Gadu Gadu:17766221

Jak Poznałem MPC Forum ?

Przez Mojego Brata Sokrorova

Opublikowano

@UP

"szczała" to baba kolo plotu

@topic

Sam sobie poszukaj mobkow najlepiej nie agresywnych :P jesli amsz barda to wlaczasz noise (czy jak to tam zeby cie nie bily agresywne) i lecisz, jesli barda nie masz to hmmm, moze sproboj w jg cave na tych magicznych kamykach :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Wejdź sobie na sro.com.pl i poszukaj mobów, które CI odpowiadają. Samodzielności trochę!

@ski

ninya to bardzo trafny wybór... gf-ów i taxerów tyle, ze na pewno sobie poexpi.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@3xup

nie podawaj linków do innych forum

@topic

ja ci proponuje snipery poszukasz spota bez gf i będzie git

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

zalezy jakiego masz seta. jak masz troche kaski do wbij hp po 3-4kk pewnie chodzi albo troche wyzej nie pamietam i idz na goaty-shaury. shamany i tak duze maja dmg, ninya sniper duzo botow, black eagle i feather maski male lvle dla ciebie- idz poprostu na shaury. maja stuna ale za nim podbiegna to masz na hita a jak masz clera to powinienes wytankowac clera na loozie ;]

Ah

btw przenioslem temat do dyskusji ogolnych.. nie pisz takich tematow na glownej..-tak na przyszlosc ;]

@down

sie wie :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Idź na gotay/shaury albo niya mage : ) Zależy od kilku rzeczy :

-jaki set

-jaki serwer (chodzi o zatłoczenie , g-f , taxi)

-jak subklasa

Jeśli masz dobry set to możesz spróbować na shaurach , ale mają phy attack . Niestety masz teraz martwą strefę jeśli chodzi o expienie wizem : / idź do party na te 1-2 lvl-i .

jesli barda nie masz to hmmm, moze sproboj w jg cave na tych magicznych kamykach :P

Te "kamyki" zabijają wiza /clera na 83-84 (czyli mnie w secie +3/4 z ładnym blue i bronią +4) . Jeśli już w cave to na pierwszych mobkach tam tyle ludzi , że z pewnością się na niego nie zrzuci kilka mobków .

SonYou Ehh ... pierwszy byłeś ^^

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem wiele osob ma myle poglady na wiza mowiac , ze musi expic na mobach nizszy lvl.Ja np mam wiz/cler teraz juz 100lvl i nigdy nie expilem na nizszych lvl mobach wrecz przeciwnie szedlem na wyzszy bo i tak hitowalem i tak.po za tym wiz ma ogromnego defa bless +earth fence to jest ogromny def wiec raczej wiz nie jest leszczem:).Inna kwestia jest bard:P ten musi na nizszych expic bo padnie.pozdro xD