Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się zacina!

LubieToForum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na singlu wszystko gładko, ale gdy wejdę na serwer (dotyczy 1 serwera), to laguje mnie, jak cho****, a innych nie. Na innych serwerach nie mam ani laga.

/gif

Opublikowano

Sprawdź zużycie procesora oraz pamięci ram poprzez kombinację klawiszy (CTRL ALT DELETE) i wejście do Menadżera zadań. Przeskanuj komputer programem CCleaner, zainstaluj OptiFine. Możesz także sprawdzić czy nie pojawiły się nowsze sterowniki do karty graficznej, dźwiękowej oraz płyty głównej.

DualFly

Opublikowano

@up wszystkie aktualne. Kurde gdy zainstalowałem optifine na 1.4.6 włączam minecrafta, to jest dane loading w nieskończoność, a mi koniecznie trzeba na 1.4.6

/gif

Opublikowano

mapa na serwerze jest do dupy

zapodaj IP to sam sprawdzę i ci dam znać ale jeśli na mapie jest za dużo obiektów bądź jest nawalone mobów czy innego syfu to może strasznie spadać liczba FPS.

:)
Opublikowano

Podaj może specyfikacje komputera, na forym chyba wróżek nie ma... Ile masz ram, jakie taktowanie, jaki procesor, jaki masz system.

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Opublikowano

Możliwe ze od systemu na 7 mi tez muliło zainstalowałem viste śmiga jak tralala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...