Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Bug na kule lodowe

eko221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znam buga na kule odmrażające i lodowe tylko jest z tym lipa ponieważ w przypadku odmrazających mam jakies 10mln Pereł na minus a w przypadku lodowych ma sie kule Śnieżne na minus oraz złoto

-----
Uszlachetniono amunicję: 10000000000 x Kula odmrażająca

-10'000'000'000 Perły

-----
Uszlachetniono amunicję: 10000000 x Kule lodowe

-100'000'000 Złoto
Opublikowano

Tak , jest taka opcja tak jak wszystkie kulki poprostu fiddlerem , koleś na forum sf się żalił że nabiło mu perły na - :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

jak zwykle nie skorzystam bo nie mam takiego neta ;/

słaby net no problem polecam "Tamper Data " podobne do buga z pustakiem :D trzeba tylko powpisywać i kule sa

Opublikowano

ja też mam słabego ale krozystam są 2 opcje , 1 . fiddler 2. błąd w wtyczce

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

no wszystko ładnie pięknie tylko żeby zbugowac kule lodowe potrzebuje na początek kilkaset kul śnieznych jak je zdobyc ma ktos jakis pomysl?

Opublikowano

no wszystko ładnie pięknie tylko żeby zbugowac kule lodowe potrzebuje na początek kilkaset kul śnieznych jak je zdobyc ma ktos jakis pomysl?

jedynie pergaminy zimowe jak ktos ma, a ineczej to nie wiem
Opublikowano

ta i będzie jak u mnie... wszystkie śnieżne jakie miałem zakosiło a te lodowe mam tylko w zakłądce "mój statek" a na morzu nic

Musiałeś coś zle zrobić :D

Opublikowano

ta i będzie jak u mnie... wszystkie śnieżne jakie miałem zakosiło a te lodowe mam tylko w zakłądce "mój statek" a na morzu nic

Sprzedaj kilka milionow to samo bylo z bugiem na pustak na stronie byly a na morzu nie

Opublikowano

tych nie można sprzeda :) poza tym napisdałem do supportu i mi je wyczyścili ale już śnieżnych nie raczyli przywróci do dawnej formy więc jak ktoś wie jak przywróci śnieżne tak na +1000 to pisac :] na pewno siędogadamy

Opublikowano

tych nie można sprzeda :) poza tym napisdałem do supportu i mi je wyczyścili ale już śnieżnych nie raczyli przywróci do dawnej formy więc jak ktoś wie jak przywróci śnieżne tak na +1000 to pisac :] na pewno siędogadamy

Mi chodzilo zeby wywalic za burte terz sie nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...