Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pet i Palladium

srhadghzethjaet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam peta 7 lvl co moge zrobic zebym sie ustawil na dole mgiełki na 5-3 i pet mi zbieral w miare wydajnie paladium ? :)

bedzie like ;)

wbić mu 8 lvl i kupić protokoły radarowe lvl3 ze dwa przynajmniej i będzie OK więcej nie jest wymagane bo coraz mniejszy efekt w porównaniu do poprzedniego

1362495952.png
Opublikowano

2 protokoły mało co dadzą. Ja w pecie mam 10 żeby nie było problemów z zasięgiem.

reklama

Opublikowano

Zbieracz oczywiście 3, kosztuje 17.5 k uri tak więc to nic, ale na 10 protokołów musisz wydać 250k + koszty odblokowywania także zbieracza kupuj a z protokołami poczekaj ;)

7yo9.png

Opublikowano

2 protokoły mało co dadzą. Ja w pecie mam 10 żeby nie było problemów z zasięgiem.

taaa mnie też tak wciskali kity pamiętam że 5 sztuk to minimum ktoś że z 3 dopiero warto zaczynać, uri miałem tylko na dwie sztuki i tak już zostało ^^ nie wiem po co więcej jak z dwoma jest zupełnie starcza na zbieranie, jeśli gość zamierza stać tylko obok mgiełki to 4 to maks co może się opłacać reszta nie warta, strata uri, wcale jakoś fest zasięg nie rośnie a tylko zużycie paliwa proporcjonalnie wzrasta

1362495952.png
Opublikowano

OS 20zł kosztuje na miesiąc kupujesz puszczasz i nie bawisz się jakieś stawianie statku pod mgiełką dla kilkudziesięciu palladium ^^ nie opłacało by mi sie latać tego wymieniać stawiasz statek na środku mgiełki odpalasz peta i zamykasz krzyżykiem i cie nie wyloguje ;] pet będzie zbierał
i nie wbijaj petowi większego lvl niż 8 bo sie nie opłaca chyba że wydajesz kase na premki :) bo płacić po 350 uri za naprawe peta na 15 lvl to zdzierstwo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...