Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEw PC

Palcer10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi rodzice postanowili , że mogę sobie złożyć kompa do 2000 ZŁ . Czy możecie mi złożyć zestaw do 2000zł będzie on służył do gier i do robienia muzyki ( do tego potrzebno sporo pamięci i dobry procesor) < do muzyki .

Opublikowano

Na techplanet taniej

PS ja bym brał coś z prockiem Phenom II x4 965

tańszy i lepszy od I3

Powiedz mi w czym lepszy? Hah. Moze dlatego ze ma 4 rdzenie? Hehehe.

@topic. Na techplanet szybsza i pewniejsza wysyłka. :)

19.png

Opublikowano

Na techplanet właśnie zazwyczaj wychodzi drożej, poza tym ostatnio podobno sklep trochę pada i nawet reklamacji nie chcą ludziom przyjmować

http://www.opineo.pl/opinie/techplanet-pl,negatywne

Narzekanie na morele polega głównie na tym, że czasem jakiś błąd wyjdzie, że coś niby jest a się potem okazuje, że tego nie ma albo, że wysyłka jest długa. O nie przyjmowaniu reklamacji nikt nie mówi.

Opublikowano

Jak już skądś brać to tylko agito.pl lub morele.net.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

JA NIE BEDE WYSYLKOWO KUPOWAL TYLKO POJADE ODEBRAC DO MORELI W SZCZECINIE WIEC SPOKO ... WYSYLAJCIE DALEJ ZESTAWY ... może coś popróbować z i5 a nie z 13 ?

Opublikowano

JA NIE BEDE WYSYLKOWO KUPOWAL TYLKO POJADE ODEBRAC DO MORELI W SZCZECINIE WIEC SPOKO ... WYSYLAJCIE DALEJ ZESTAWY ... może coś popróbować z i5 a nie z 13 ?

Coś się popierdzieliło z forum, nie można normalnie odpowiedzi wysłać.

Dołóż 500 złotych to pogadamy. W sumie to chociaż 300 to już będzie można myśleć o i5.

Opublikowano

Wejdź na morele i wrzuć sobie do koszyka takie same części jak w zestawie ciasteczka i tyle.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O44Y129AC8

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Zamiennie zamiast montażu możesz wybrać pendrive, dokładnie ten

http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/

Wtedy przy zamawianiu skorzystaj z kodu

WP35ZXZG5A

Opublikowano

Tak. Bo i5 to już zestawy powyżej 2,2k.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Można włożyć i5 w takim budżecie, lecz ograniczymy tym budżet na kartę graficzną, a jeśli komputer ma być do gier, nie ma to sensu.

Dokładnie to miałem na myśli :>

Autorze, może namów rodziców na 2,5k to złożymy na i5 :>

Opublikowano

2300 zł wystarczy na i5, dodajcie sobie do i3 300 zł. Ale ja skłaniałbym się ku AMD, w testach Crysisa 3 Phenomy był na poziomie 2500k a FX8350 na poziomie 3770k, czyli że gierki idą powoli pod AMD

Po za tym LGA1155 jest już powoli nie przyszłościowy, intel przerzuca się na Haswella

Opublikowano

@TF

Jak na razie to jest dopiero jedna gra, i to jeszcze jedne testy robione przez jakiś zagraniczny portal czy blog. W reszcie FX mocno odstaje także patrząc na jeden jakiś tam test nie ma obecnie co snuć tego, że FX będą sobie w innych grach też tak dobrze radzić. Przyjdą nowe konsole to wtedy się okaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...