Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Nowy

RychhU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram 1 raz w tibie i zalozylem konto i nie wiem co mam zrobić bo jestem w jakieś mapce i nikogo nie ma tylko jakis npc pomoze ktos

Opublikowano

pomoz ktoś jestem nowy i mam misje i nie wiem co zrobic mam 1 lvl bo dopiero wlaczylem gre

Opublikowano

Jeśli nie chcesz robić tego questa, możesz napisać do Santiago:

-"Hi"

-"Skip Tutorial"

W tym momencie zostaniesz przeniesiony na Rookgaard, gdzie będziesz walczył o przetrwanie i uzyskanie 8 lvl (nie rób lvlu wyższego niż 9, bo już nie wyjdziesz z "Rooka").

Lub możesz też zrobić Beginning Quest, i kiedy wykonasz go całego, zdobędziesz 250, czyli będziesz miał 2 lvl i połowę do trzeciego.

Po wyjściu z "Rooka" idź na raty, które znajdziesz pod kratką koło studni. Po zabiciu idź je sprzedawać u Toma. Potem spamuj koło studni że chcesz kupić Mace. No, to by było na tyle. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania, zadawaj je w tym temacie.

Opublikowano

1. co to mace

2. a slyszalem ze od 10 lvl mozna isc do innej krainy czy to prawda i co zrobić zeby tam pujść

Opublikowano

Wejdź na tibia.pl i obejrzyj bronie, tarcze, zbroje, hełmy, nogawice i inne.

Mace to najtańsza z najlepszych broni na Rookgaardzie.

Żeby dostać się na Main Land (druga kraina) musisz zdobyć 8 lvl, i pójść na górę akademii Rookgaardu do Oracle.

• Dodaj nową pozycję...