Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tester aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,szukam kilku chętnych ludzi do przetestowania gry ktora pisze . Z roznymi wersjami jezykowymi. Jakby chcial ktos pomoc to piszcie w temacie wersje androida i model telefonu a ja podesle apke pod spodem daje linka do najnowszej do testowania aplikacji/gry, potem mowicie czy dziala/nie zacina / grafika sie nie rozpada . Pozdrawiam :)

Obecnie do testowania:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.birds_of_war&hl=pl
Opublikowano

mi też , telefon ten sam ;)

WT19i, android 4.1.x albo 4.2.x

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

s5570, android 2.3.6 gingerbread, ale moge wgrać inny np. 4+

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Xperia play ( R800i, czy jak kto woli Zeus)
Na razie 2.3.7 ( ale będzie update)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ok wyslalem kilku osobom. Reszcie nie bo wersje sie powtarzaja. Lenart po południu podrzuce i blackowi tez :) dzieki wszystkim za pomoc :)

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to moglibyście przetestować tą apkę:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.birds_of_war
Nie musicie akceptować regulaminu na początku gry jak Wam wchodzi do niej jakby co . Chociaż miło by było ;P

Do administracji: mogę zostawić sobie ten temat żeby wrzucać tu linki do swoich apek dla testów ?

Opublikowano

W sumie to moglibyście przetestować tą apkę:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.birds_of_war
Nie musicie akceptować regulaminu na początku gry jak Wam wchodzi do niej jakby co . Chociaż miło by było ;P

Do administracji: mogę zostawić sobie ten temat żeby wrzucać tu linki do swoich apek dla testów ?

jeśli o mnie chodzi to nie widzę problemu, możesz wrzucać aplikacje do testowania

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up

Jeśli chodzi Ci o link do Birds of War to link działa prawidłowo.

Birds of War

Aplikacja przetestowana na SE WT19i / Android 2.3.4 Gingerbread

Gra łapie crash'e i wywala komunikaty o wymuszeniu zamknięcia aplikacji, nie zawsze się odpala, w menu działa wszystko prawidłowo ale tuż po wyborze samolotu oraz rozpoczęciu gry wszystko zaczyna się sypać...

BTW, temat zostaje podpięty na okres próbny, jeśli będzie cieszył się zainteresowaniem to zostanie on podpięty na stałe

819531478353821175209.gif

Opublikowano

MrPajax pobierz z linka wyzej gre i powiedz jak działa(na tabletach jest bug[testowalem na jednym sadze ze na reszcue tez] ze samoloty przeciwnika to biale kwadraty).

Za jakies 2 tygodnie ukaze sie gra ktora zmieni rynek zobaczycie, nie bedzie to zwykla gra tylko cos na bluetootha.

Póki co jestem ciekaw jak ta Wam smiga :)

Ile wynosi okres probny?

Opublikowano

Galaxy S+ I9001 Android 4.1.2 CM 10 CastagnaIT Kernel

Gra działa dobrze, nie łapie crashy ale czasem ekran w grze miga.

graphic.png

Opublikowano

Miga?

Dosłownie miga podczas gry czy chodzi Ci o moment między przegraniem i kliknieciem na dole Menu ? :)

Bo jak o ten moment to tam gra jest resetowana, zamyka sie i uruchamia ponownie przez co widzimy czarny ekran przez chwile . Zrobiłem to bo nie dało się naprawić jednego problemu i musiałem tak zrobić na około bo po prostu szukalem bledu 2 dni i nigdzie nie bylo ale był :P To je programowanje...

Opublikowano

MrPajax pobierz z linka wyzej gre i powiedz jak działa(na tabletach jest bug[testowalem na jednym sadze ze na reszcue tez] ze samoloty przeciwnika to biale kwadraty).

Za jakies 2 tygodnie ukaze sie gra ktora zmieni rynek zobaczycie, nie bedzie to zwykla gra tylko cos na bluetootha.

Póki co jestem ciekaw jak ta Wam smiga :)

Ile wynosi okres probny?

Okres próbny jest tak na oko. Jest zainteresownanie - temat u góry.

Apki przetestuje jak bd wkoncu w domu

image.png 

Opublikowano

Nexus 4 4.2.2 , SG S3 mini 4.1+ , Galaxy Mini 2 2.3.6 GB

PS. Spodobala mi sie sygnaturka mam nadzieje ,ze sie nie gniewasz :D

11967467.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...