Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacje] Zaczynamy turniej, czyli grupy i mecze!

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajac zycie i tak nikt nie podejmie zadnych krokow, ale przynajmniej wiecie co sie dzieje.

Wiesz, że tak będzie, że nawet jeśli to prawda to i tak z tym nic nie zrobią... Wiesz, tak to już jest, wszystko głęboko to mają :>

Widzę, że tutaj złote ramki i w ogóle ale tak naprawdę to niezłe unskilledy... Bany na Dariusa, Lee wtf? NO ALE PRZECIEŻ TO DARIUS I ON JEST OP NO EJ, TRZEBA GO ZBANOWAĆ BO JAKBY INACZEJ !! Wy w ogóle nie macie pojęcia o tej grze, jest w enemy ap a np. taki rengar zamiast resisty to robi sobie ten zastępczy item bloodthristera, w ogóle jak patrze na te ss'y meczów to powodzenia, przecież to jest fight 20 lvl ;] No ale przecież oni mają wysokie elo i wiedzą jak się gra i to ja jestem noobem hehe ^^ Szczerze, stawiałem na trochę wyższy poziom niż to co widzę na tych ss'ach ;]

@Top Czy jeżeli by ktoś zrezygnował z jakiejś przyczyny, nie wiem nie mógł by grać meczu to czy jest jakaś możliwość zagrania za niego?

E6c9g1v.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz, że tak będzie, że nawet jeśli to prawda to i tak z tym nic nie zrobią... Wiesz, tak to już jest, wszystko głęboko to mają :>

Widzę, że tutaj złote ramki i w ogóle ale tak naprawdę to niezłe unskilledy... Bany na Dariusa, Lee wtf? NO ALE PRZECIEŻ TO DARIUS I ON JEST OP NO EJ, TRZEBA GO ZBANOWAĆ BO JAKBY INACZEJ !! Wy w ogóle nie macie pojęcia o tej grze, jest w enemy ap a np. taki rengar zamiast resisty to robi sobie ten zastępczy item bloodthristera, w ogóle jak patrze na te ss'y meczów to powodzenia, przecież to jest fight 20 lvl ;] No ale przecież oni mają wysokie elo i wiedzą jak się gra i to ja jestem noobem hehe ^^ Szczerze, stawiałem na trochę wyższy poziom niż to co widzę na tych ss'ach ;]

@Top Czy jeżeli by ktoś zrezygnował z jakiejś przyczyny, nie wiem nie mógł by grać meczu to czy jest jakaś możliwość zagrania za niego?

Nie, bo mnie wkurwiasz.

Do 10min drzewko zostanie zaktualizowane.

w83od2.jpg

Opublikowano

Nie, bo mnie wkurwiasz.

Ok, ja tylko zapytałem.

PS. Czym niby cie denerwuje? Tym, że piszę prawdę i to co widzę, lol ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Zrobiłem trochę lepszą tabelkę ;)

http://challonge.com/mpc1vs1

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Takie tylko btw, czemu nie zrobiliście WIĘKSZEGO turnieju, na więcej osób, z dłuższymy zapisami bo jak właśnie w moim przypadku było tak, że nie mogłem pisać jak 50% mpc, a potem zresztą forum zostało wyłączone.

Dami robił turniej, był większy. Powodzenia, itd..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ogolnie to powodzenia, niech wygra najlepszy.

Od siebie dodam ze w turnieju doszlo do oszustwa.

Gracz Shiniox robi was ladnie w konia.

To nie on gra w turnieju tylko jego kolega

Jego prawdziwe konto: Shinoks - http://www.lolking.net/summoner/eune/24154047#profile

Gralem przeciwko niemu w turnieju organizowanym w zeszlym roku, zwykly unranked i stawial zero oporu, teraz ma 2k elo i zapewne wygra mhm.

Taki tam dowod:

shinox.png

Tu kolejny gdyby chcial powiedziec ze zmienil konto:

tuffka.pngtuffka23.png

Krotka rozmowa sensus12 (TuFfFka) z Shinioxem po ktorej TuFfFkA gral z graczem Shinoks a nie Vernerek.

Jesli to jego nowe/drugie/lepsze konto to czemu odrazu na nim nie gral?

Teraz zwyczajnie moze podac passy koledze by ten dalej wygrywal mu gry, ale fakty sa faktami.

Powinien zostac wykluczony z dalszej gry w turnieju za oszustwo.

Niby sie czepiam ale nie lubie gdy ktos oszukuje.

Znajac zycie i tak nikt nie podejmie zadnych krokow, ale przynajmniej wiecie co sie dzieje.

@down i 2x down

Nie zagrasz bo pan moderator cie nie lubi.

Siemka i pozdrawiam wszystkich którzy myślą że gra jakiś mój kolega : )

Jakie niby oszustwo ? Możesz mi powiedzieć, Co złego jest w posiadaniu dwóch kont ?

Posiadam dwa konta w tej samej drużynie rankingowej, gdyż chciałem sobie na obu wbić elo w łatwy sposób : ) I co, to odrazu jest oszustwo ? Człowieku zastanów się co piszesz bo za takie bezpodstawne obrażanie i pisanie bzdur powinieneś dostać bana.

A co do tego gościa truffka to pozdrawiam drugi raz wszystkich którzy myślą, że to on mi wbija czy coś.

Skoro byłby taki PRO to może nie odpadłby w 1 meczu ? ( Bez obrazy oczywiście )

Jest to osoba która pomogła mi naprawić mały błąd na mpc który uniemożliwiał mi zrobienie czegokolwiek, przez co nie mógłbym wziąć udziału w konkursie.

Zwykły unranked i zero oporu w poprzednim turnieju ? Jakbyś nie pamiętał to wygrałem kilka meczu, oraz odpadłem z gościem który miał 1750 elo na weście. A wtedy nie grałem jeszcze tak dobrze, sam mówisz że było to w zeszłym roku i było to chyba w czerwcu, więc wtedy miałem chyba 1350 elo, wiec byłem słaby..

Co do tego, że nie mam elo na "Shinoksie" to mój fail, gdyż zacząłem z 1370 elo w drugim sezonie, ale nie rozegrałem żadnego rankeda z powodu braku czasu oraz tego, że grałem na Vernerku. No i wraz z wprowadzeniem Dywizji moje elo się zresetowało.

Pozdrawiam wszystkich i liczę przynajmniej na przeprosiny ze strony Michnika, lub przynajmniej ukaranie go za próby oczerniania innych zawodników turnieju.

Opublikowano

@up

Chyba snisz, nie wiem ile masz lat skoro zrozumiales ze wedlug mnie Tufffka ci pomaga, przyklad z nim byl wyrazny ze po krotkiej rozmowie umowiliscie sie na gre i grales o dziwo kontem Shinoks a nie Vernerek. Slaba sciema, moze ktos inny ja kupi, ja i tak nie mam zamiaru dalej sie wypowiadac bo znajac zycie nikt nic nie zrobi. To bylo tylko male sprostowanie do twojej bujdy.

Musisz byc niezlym koksem jak bedac pol roku temu unranked trafiles na 2k i twoje stare konto do dzis ma +/-1300 elo.

Sciemniaj se dalej, dowody sa dosc jasne, pomijajac fakt ze oba konta graja gry w tym samym czasie to juz wgl.

@Ukinar

Naprawde? Jeden PM i typ ci powie ze jest Ocelotem, to sa koledzy a nie nieznajomi. Zreszta whatever.

Opublikowano

Ja mam grać następną rundę z shinoxe'm, więc chciałbym, aby sprawa się wyjaśniła. Jeśli michnik ma rację to będziemy mieli problem.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Gadacie głupoty, wszystko Wam shiniox wyjaśnił, po co ta spina? Sam posiadałem dwa konta, to jest normalne. Napiszcie więc to tego Vermerka, on potwierdzi, że jest Shinioksem z lola i wszystko będzie dobrze.

Och, dodam, że grałem 3 miechy temu z Nim 1v1 i grał Vermerkiem...

Opublikowano

Michnik, on 06 Feb 2013 - 18:28, said:

@up

Chyba snisz, nie wiem ile masz lat skoro zrozumiales ze wedlug mnie Tufffka ci pomaga, przyklad z nim byl wyrazny ze po krotkiej rozmowie umowiliscie sie na gre i grales o dziwo kontem Shinoks a nie Vernerek. Slaba sciema, moze ktos inny ja kupi, ja i tak nie mam zamiaru dalej sie wypowiadac bo znajac zycie nikt nic nie zrobi. To bylo tylko male sprostowanie do twojej bujdy.

Musisz byc niezlym koksem jak bedac pol roku temu unranked trafiles na 2k i twoje stare konto do dzis ma +/-1300 elo.

Sciemniaj se dalej, dowody sa dosc jasne, pomijajac fakt ze oba konta graja gry w tym samym czasie to juz wgl.

Michnik, jest to mój ostatni post do Ciebie, i mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz.

Co do Truffki to sorki, może mój błąd, mogłem źle przeczytać.

Moje stare konto nie ma teraz aktualnie elo, wiec się nie wypowiadaj. Napisałem już jakiego Faila z nim zrobiłem. Miało równo 1454 elo w drugim sezonie, które wbiłem tylko aby dostać golda.

Oba konta grały w tym samym czasie ? Ciekawe kiedy grałem na obu na raz ? ? Jakiś dowód ?

@DOWN

Jestem chory więc nie chodzę do szkoły teraz.

Opublikowano

@up

Nie zrobilem wczoraj ssa, wybacz, a dzis gdy ty byles w szkole on gral wiec sie nie pokrywa ;/

Spodziewalem sie tej odpowiedzi :]

Opublikowano

Nie, bo mnie wkurwiasz.

A ty mnie wkurwiasz.

Jaki jest tego morał? Ja dostanę wasze żałosne procenciki ew coś więcej a ty chuja bo jesteś modem i możesz sobie łamać regulamin.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ranga Kidmod jak najbardziej pasuje haha hehe dawaj procenty

tylko 5 dostalem dawaj wiecej

btw żałosne jest straszenie wirtualnymi cyferkami GG

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@up po prostu nie chcą aby komuś wyszedł lepszy turniej ;)

A z tym wyszłoo jak zwykle, w połowie organizatorom odechciało się pracy. Jakim trzeba być idiotą, żeby tabelę rozgrywek prezentować w formie zdjęcia, tyle z tym roboty, nie można stworzyć tabelki albo google doc? 10x mniej z tym roboty i lepiej wyglada...

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

boshe macie takie problemy, idźcie się popłakać naprawdę.

I tak nikogo nie obchodzi co piszecie, dobrze to wiecie a dalej piszecie, pojeb***.

<>

Opublikowano

boshe macie takie problemy, idźcie się popłakać naprawdę.

I tak nikogo nie obchodzi co piszecie, dobrze to wiecie a dalej piszecie, pojeb***.

Misiu, ty się odezwałeś, więc cię obchodzi, poza tym co najwyżej możesz pomachać swoją małą pałką na to co robię bo mogę pisać co chcę.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

niedopracowanego bo kontaktują się przez PW? bitch please

poza tym mówi o tym FLI_gówno

Tylko daje im na PW link do Turnieju a nie info wszystko jest już zapisane i startuje o 17:00 na pewno lepsza organizacja niż tutaj

Jeszcze piszesz Post pod swoim postem Brawo

PS. Robię turniej zapisy dziś o 17:00 jak ktoś chce już dokładne info na temat tego zdarzenia link do Turnieju na PW

Serwer : EUNE wym. 30 lvl ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Przepraszam, czy turniej stanął ? . nic nie jest aktualizowane, ja wygrałem już 2 mecze, powinienem być zapisany w połfinale a nawet w ćwierć nie jestem, no to fajna ta tabela =D . przez to nie wiem z kim, i czy wgl zagram półfinał ? . troche słabo to zorganizowaliście . w tych meczach co wypisałeś, w tym ostatnim wygrał szymcio ( twoja pomyłka chyba ) , następnie ja wygrałem z szymciem . jak byś mogł to uaktualnij drzewko . ssy dawno wyslalem na pw -.- .

Pozdro

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...