Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z wysyłaniem postów na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W ciągu najbliższych kilku godzin będą pojawiać się mniejsze lub większe problemy na mpc - między innymi z wysyłaniem postów. Pracujemy nad ich naprawą, cierpliwości.

Wasz admin,kokosz.

Opublikowano

Mi na szczęście działa, miejmy nadzieję, że szybko to naprawicie. :-)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wystarczy tylko życzyć powodzenia i szybkiego uwinięcia się z problemami (trzeba spamować!). :D

Opublikowano

Mistrzu mój! Wierzę w twoje umiejętności informatyczne i trzymam kciuki (i nie tylko) abyś to zdołał jak najszybciej naprawić!!

Powodzenia! <3

Opublikowano
Wasz admin,kokosz.

Spacja po przecinku, elo.

powodzenia, naprawiajcie bo płacz bedzie niedługo o topke ;p

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

woot, znowu jakie ddosy ._.

jakby co to służę pomocą, ale nie wiem co mogę zrobić ._.

Sam jesteś ddos -.-

Mistrzu mój! Wierzę w twoje umiejętności informatyczne i trzymam kciuki (i nie tylko) abyś to zdołał jak najszybciej naprawić!!

Powodzenia! <3

kokosz jesteś moim życiowym mentorem wierze w ciebie że ci się uda :) Trzymam kciuki by forum już w 100% działało :)

:*

Myślałem że są jeszcze mądrzy ludzie na MPC ale z każdym dniem w to wątpię...

Topic: Z moją rangą nic się nie stało, pewnie uprawnienia ktoś zabrał w ACP niektórym grupom.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

emmm tak swoją drogą, wczoraj wieczorem nie mogłem pisać komentarzy w statusach.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Wasiij

Kogo to wina,

tego wina

A nam c*uj do tego ;)

Oni to załatwią między sobą...

O ile to w ogóle wina kogoś z teamu C:

#Topic

Powodzenia i obyście to szybko skończyli ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Tyle wygrać, mogę pisać :3. Nie wiem co robicie ale wygląda to jak zabawa uprawnieniami xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...