Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joymax Podpisał Umowe !

Sokrorov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Botmax Podpisał umowe z AhnLab Który jest stworzycielem Anti-Czita o nazwie HackShield którego Zapewnie Botmax ma Zamiar dodać do Silkraod z Alexandrią na Global Silkroad.

Raczej nie powstrzyma wszystkich botów lecz Proste Loadery i Boty zapewne zblokuje.

Co sądzicie o tym?

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Joymax na darmo sie wysila i tak jak powiedział D&G nic to nie da a zapewne powstrzyma jakieś Loadery Jak naprzykład ten co dzwoni jak czas w pt sie skonczy

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

A niech blokuja je na stale :D, oby loader dzialal, ja tam recznie dobije ze 100 > 105, fakt ze jakies pol roku ale wbije, bocik zbedny a chociaz serwy beda wolne. Albo juz niech zwykle boty dzialaja ale zeby Goldfarm nie bylo, i lajt.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie będzie goldfarm i tyle . Goście od sbota są lepsi niż Ci twórcy anti-czita przecież to rodzaj hakerstwa ... Joymax you can't stop the metal xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Wiecie Niech Gold Farmy znikną !

Gdyby nie było Gold Farmów byłoby dużo wolnego slotów oraz nikt by nie myślał ze jest jeden Bot na Spocie

Boty są i zawszę będą Gold Farmy zajmują 98% a 2% to boty więc jeżli Gold Farmy zwolnią sloty bedzie 98% wolnych slotów :P

Piszę Poprawnie Po Polsku i Staram sie Pomagać playerom na rózne sposoby ...

Gadu Gadu:17766221

Jak Poznałem MPC Forum ?

Przez Mojego Brata Sokrorova

Opublikowano

@up

nie bylo by tez sunnerow i tych ktorzy ci za darmo beda robic taxi i innym ;]

@topic

zanim to wprowadza to to juz bedzie zlamane i boty beda jechaly dalej xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

O czym wy mówicie? GF nie jadą na klientach... to są boty CLIENTLESS... A jeśli chodzi o hackshielda, to nie będzie tak łatwo jak wam się wydaje ;] Tym razem ktoś będzie musiał napisać bypassa. Można się bawić w detoury, ale HackShield i tak szybko się łapie ocb i PUFF Hack Detected <OK> i gra zamknięta.

Opublikowano

UP] Dla Programistów SibiBota będzie to banalne :]

Hack Shield Używany jest w Maple Story i jakoś sobie nie radzi :P

Jak Poznałem MPC Forum ?

Opublikowano

UP] Dla Programistów SibiBota będzie to banalne :]

Hack Shield Używany jest w Maple Story i jakoś sobie nie radzi :P

HackShield hackshieldowi nierówny. Każda gra ma trochę inną wersję HackShielda. W Maple wstrzykujesz dllkę która niby coś tam daje, ale po jakimś czasie i tak DC.

Gófno to da na warrocku jak myślicie po inspekcji nie ma 1dzień czitów a potem sa więc GófnoShield a nie hack shield

Hacki są, ale nie pograsz sobie długo, bo co jakiś czas jest update, a nawet jeśli update nie ma paręnaście dni to i tak masz "Hack Detected" i pograłeś ;] Jeśli lubisz się katować i wchodzić do gry na 5 minut, to powodzenia. Pewnie powiesz, że nie wiem co to jest VIPhack. VIPhack to gówno. Miałem Viphacka z mpcforum.pl (padło, nie wiem czemu) i tak miałem co ~30 minut "Hack Detected" z Invis, Unl Ammo, Autoheal, F A/F/R ;]

Opublikowano
O czym wy mówicie? GF nie jadą na klientach... to są boty CLIENTLESS...

Tak czy owak zajmują miejsce na serwerach 0_o

@up

No to jednak poszło szybciej niż myślałem ^^ . Miałem taką nadzieję , że goście od sbota się wykażą ^^

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

macie juz odpowiedz.. jezeli rosire gra na ksro a tam to juz jest wprowadzone i wszystko smiga to tak samo bedzie na isro..

sygna1o.jpg

Opublikowano

jakich by zabezpieczeni nie mieli to i tak znajdzie sie ktoś kto to obejdzie

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Admin Cienia
Opublikowano

jakich by zabezpieczeni nie mieli to i tak znajdzie sie ktoś kto to obejdzie

Dokładnie tak, znalazł się ktoś kto napisał, to znajdzie się i ten co potrafi złamać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@2xUP

gf też nic nie grozi bo to obejdą

@UP

możliwe bo im tylko na kasie zależy

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

teraz joymax stara sie utrzymac playerów zeby mieli nadzieje i czekali na usunięcie GF a nic nie robią xD

Jak Poznałem MPC Forum ?

Opublikowano

@UP

każdy kto jest choć trochę mądry wie ze h*jmax tego nie zrobi btw miej gf miej osób premke kupuje i by musieli banować i inne boty czyli stracili by na silkach

zzy9.jpg

29456.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ehh jedną prawdą jest to ze jakby nawet wszyscy uwazali ze NIE MA TAKIEJ OPCJI zeby to złamac... to ZAWSZE przyjdzie ktos kto o tym nie wie i to po prostu zrobi ;)

pogramy MAX 3-4 dni bez bota , czyli ludzie beda grali jak za dawnych czasow co bylo fajne , a pozniej wszystko wroci do normy ;) max tydzien i servery beda full

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

i tak są głupi :P

jak kupuja premium to boty by banowali i byli by na zysku LO

Jak Poznałem MPC Forum ?

Opublikowano

Gdyby czepili się gfów i servery były by wolne to sporo osób wróciło by do silka ;). Może by nie kupowali premek jak teraz ale na pewno spora część osób zainwestowała by w małpy , tickety itp. Jednak Joymax z tym już nie walczy bo wie, że to nie ma sensu. Firmy goldfarmerskie zarabiają teraz na tym taką kasę, że na pewno bo banach 100 acc+ nie zostawią silka.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...