Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Directx BF3

cycu1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-626556-0-08714100-1359990784_thumb.pngpost-626556-0-08714100-1359990784_thumb.png

Witam. Mam problem z DirectX to co widać na zdj. Zainstalowałem directxa 11, mam Windowsa 7 nie mam pojęcia o co chodzi. Jeśli ktoś wie może miał ten problem niech pomoże :)

Opublikowano

Z tego co widze to jest pirat. Mimo ze to cheaterskie forum piractwa nie popiera. ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Z tego co widze to jest pirat. Mimo ze to cheaterskie forum piractwa nie popiera. ;)

Twoje komentarze tego typu są zbędne także i w tym temacie -.^

Ale ok już mam nie miałem zainstalowanych sterowników do karty graficznej :) Wszystko działa

Opublikowano

Gdyby autor tematu wrzucał tu pirackie gry, programy, to forum by tego nie popierało, ale jak ktoś ma na komputerze piracką gre albo jakiś program, to nie jest to złamanie regulaminu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Gdyby autor tematu wrzucał tu pirackie gry, programy, to forum by tego nie popierało, ale jak ktoś ma na komputerze piracką gre albo jakiś program, to nie jest to złamanie regulaminu.

udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...