Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić Hacka do gry Combat Arms EU ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Szukalem hacka na forum ale niestyte nie znalazlem dzialajacego , pytalem sie wszstkich ktorych znam ale sie nie dowiedzialem,

dlatego zglaszam sie do specjalistow od tego.

Czy mozna zrobic hacka np. zwyklego Chamsa lub Wallhacka ze tylko jedna opcja lub 2 .

Prosze o podanie Poradnika w ksztalcie tekstowym lub filmowym .

Napewno Ja dam Like i nie tylko ja.

Nothing is impossible.

Opublikowano

milion933,

od tego są różne programy, do tych HACKÓW.

Są programy, nie bój się.

bez gif

Opublikowano

No to mi wyltumasz jaki to jest program i jak go uzywac ....

visual studio 2010 - najlepsze środowisko do kodzenia hacków w C# moim zdaniem

cheat engine - program do szukania adresów

czego nie znajdziesz cheat enginem mozesz znaleść w olly dbg

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem , zrozumialem tylko to ze sa 2 pogramy : Visual Studio 2010 i Cheat Engine ale co dalej?

Moze bys mi pomogl z tym hackiem , jak rozumiesz , co trzeba zrobic i jak odpalic tego hacka ale ja bym wolal w Injectorze-Perxie .

Nothing is impossible.

Opublikowano

Ale po to jest to forum zebysci pomahali .... a nie " Poszukaj w poradnikach - na ten temat!" to sam se poszukaj jak taki madry jestes ....

Nothing is impossible.

Opublikowano

Takiego hacka możesz sobie sam zrobić w visual studio czyli napisać w C++,C# nikt ci gotowca nie wstawi albo source w ce możesz szukać adresów do zmienienia

nostaleh.png
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po 1. Adresów się szuka w klonach CE(niektóre AH dalej mają na "czarnej liście" CE) lub debuggerach.

Po 2. C# nadaje sie bardziej do robienia external hacków(czytanie wartości przez Read Process Memory).

Po 3. Viusal Studio 2010 jak sie chce robić hacka dla innych, 2012 jak dla siebie(wygodniejszy).

Po 4. Chamsy zrobisz za pomocą jakiegokolwiek hooka na DirectX 9.

Po 5. Jak nie znasz C++ na poziomie chociaż średnio-zaawansowanym, wróc za kilka miesięcy.

Zapomnialem dodac, ze w Combat Arms zeby zrobic chamsy trzeba bypassnac AH, zgarnalem bana za zwyklego hooka ktory pisal jedynie "Vesim987 Hook" :P

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Okej, to moze sie wypowie pierwszy polak który zrobił cheata do Combat Arms ;)

CA to wyższa szkoła jazdy i nie polecam ci zabieranie sie za ta gre na początek, bo minie kilka miesięcy a ty dalej będziesz w kropce.

Gra sie mocniej zabezpieczyla i byle kod tam nie wejdzie.

CA posiada system konsolowy a dostać sie do niego jest bardzo trudno. Nie ma żadnego poradnika o robieniu cheatów do tej gry,bo 99% forum tego nie potrafi.

byle hook d3d tam nie wejdzie ,bo nie jeden próbował.

Nie chce cie demotywować ,ale na początek zacząć przygode z programowaniem do CA, to jak zostać pilotem odrzutowca w jeden dzien.

najpierw naucz sie podstaw i np stwórz cos do niie zabezpieczonej gry fpp... a potem łap sie za takie sławne tytuły jak CA gdzie walka z hackerami to priorytet.

Jeśli chcesz programować w super języku do robienia cheatów do polecam ci C++ ,sciagnij sobie visual C++ 2008/2010/2012

poczytaj o programowaniu w C++ np: "Symfonia C++" albo "Od zera do gier kodera"

Jeszcze chcesz chamsa zrobic a tu znajomosc bilbiotek d3d jest wymagana,chłopie wiesz ile masz do nauki?

Oczywiście życzę ci powodzenia i mam nadzieje,że zobacze twoje cheaty ,bo byłbym z tego dumny,jednak pamiętaj Nie odrazu rzym zbudowano.

Nie trzeba bypassa do chamsów wystarczy ci bardzo dobry hook ;) a lepsze to, bo wyłączenie HS da sie wykryć i spatchują to szybko.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Nie trzeba bypassa do chamsów wystarczy ci bardzo dobry hook ;) a lepsze to, bo wyłączenie HS da sie wykryć i spatchują to szybko.

Wiem, ale jak sie pyta jak zrobić, to pewnie co najwyżej będzie umiał skopiować pierwsze lepsze source z jakiegoś forum.

@edit

Zreszta psiałem że za zwykłego hooka.

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Witam .

Szukalem hacka na forum ale niestyte nie znalazlem dzialajacego , pytalem sie wszstkich ktorych znam ale sie nie dowiedzialem,

dlatego zglaszam sie do specjalistow od tego.

Czy mozna zrobic hacka np. zwyklego Chamsa lub Wallhacka ze tylko jedna opcja lub 2 .

Prosze o podanie Poradnika w ksztalcie tekstowym lub filmowym .

Napewno Ja dam Like i nie tylko ja.

Potrzebny ci jakis jezyk programistyczny najlepiej C lub Pascal Polecam;-)

Opublikowano

Potrzebny ci jakis jezyk programistyczny najlepiej C lub Pascal Polecam;-)

Jak już to znajomość jakiegoś języka.

Pascal? Dać się da ale to się mija z celem.

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Myślisz że się w kilka dni nauczysz jak robić cheaty?

Zaczynasz od tego: http://www.mpcforum.pl/topic/508973-tut-faq-jak-zaczac-przygode-z-programowaniem-c/

jak już opanujesz c++ w stopniu średnio-zaawansowanym to weź się Reverse Engineering, nastepnie RE jakiejś prostej gry. I za tak 6 miesięcy Może coś zdziałasz :)

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

pascal/delphi jest zarąbisty do wszystkiego :P

co do cheatów w niektórych grach lepiej użyć delphi (exe jest nieco inaczej tworzony, ze wzglęgu na to niektóre programy jest trudniej wykryć).

no i jak piszesz program to tam gdzie rozpoczynasz blok instrukcji jest begin, tam gdzie kończysz end a nie kretyńskie nawiasy sześcienne :P

Opublikowano

pan dzidka z ciebie mojang po tobie :0 league of legends zapraszam :) djMudno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...