Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Garen jest OP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawiacie swoje pro elo staty z normali to ja was zaskoczę i wstawię coś z rankeda B)

2mhvuk3.jpg

Padłem tylko raz, kilka sekund przed końcem ^^

Opublikowano

Staty słabe do tego pewnie jakies 800 elo, nie ma czego gratulować, słabo garen po za tym jest rollfacem.

2btw.

37/5 xin penta/quadra na rankedzie silver iii

i nie musze sie chwalić tak jak ty :3

Opublikowano

ten poziom gry brand 200 cs 1 godzina grania + shen nieskonczony build 900 elo max.

powiec mi tylko jedno gdzie ty w tej grze widzisz shena ???

A co to tematu to nie są najlepsze staty które widziałem na rankkedach

x

Opublikowano

powiec mi tylko jedno gdzie ty w tej grze widzisz shena ???

A co to tematu to nie są najlepsze staty które widziałem na rankkedach

To ten item kmiocie -.- a nie postać

Dywizja Silver 5 i to "honor all" xD, szczerze to na normalach grają lepiej niż w silver 5.

Opublikowano

@Lemonek i destroyer09 chciałbym zauważyć że teraz nie ma Elo a wyszedłem z 1200

@Xare co z tego że wszystkich honorowałem ? Gra mi się spodobała przeciwnicy nikogo nie obrażali itd więc się należy

Opublikowano

Haha, nie ważne jakiego screena wstawisz, pizdy siedzące na Bronze V zaraz zlecą cie, by cie zjechac :D Powiem tak, ryje pierdolone kmioty, bo wy pewnie o takich statach nawet na normalu możecie pomarzyć. Dobra, wyccarowana gra, hejterom chuj w dupalca.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Haha, nie ważne jakiego screena wstawisz, pizdy siedzące na Bronze V zaraz zlecą cie, by cie zjechac :D Powiem tak, ryje pierdolone kmioty, bo wy pewnie o takich statach nawet na normalu możecie pomarzyć. Dobra, wyccarowana gra, hejterom chuj w dupalca.

Lamusy dupa cicho, siedze na bronze IV to kozacze.

Pokaż chociaż screena z silver I, bo tam już grają ludzie którzy mieli ponad 1200 elo w preseasonie.

Opublikowano

Jezu, ludzie. Co kurwa nikt nie wstawi to musicie hejtować, no kurwa. Wstawi ktoś z normala staty "18:1", to piszecie żeby takie na rankedzie wyciągnął. I gdy pokazuje rankeda, to dalej hejtujecie. Jebnijcie się w głowy.

Sorry za przekleństwa, ale irytują mnie.

Co do tematu - propsy za staty.

2ufgk6u.png

Opublikowano

kurwa po co sie spinacie, ktos moze miec platyna I i wstawic SS udanej gry lub dać ss z takze gry udanej z bronze IV . Jeśli uwarza ktoś tą gre za swoje osiągnięcie to wstawia . a tu oczywiscie pociski po dywizjach ( Np . ryj ty masz Bronze V to siedz cicho :D ) . oczywiscie wedlug wszystkich to gry grałeś przeciętnie a przeciwnicy to cioty . jak zwykle :P

zeby zadnego warna nie dostac bo wiecie jacy tu są mody ^^ :

fajna gierka, dobre staty ( rammus jaki feeder xD )

ja jestem w silver II i tez mnie bedziecie cisnąć gdy wstawie dobrą gre ? ^^

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Ogarnięty rammus widze. Btw, w godzine gry lekko możesz więcej garenem wyciągnąć. :)

Btw, mogłeś coś na cryty złożyć, atma/youmoo, a nawet bc. E w tf'ach cryty wali.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To ten item kmiocie -.- a nie postać

Dywizja Silver 5 i to "honor all" xD, szczerze to na normalach grają lepiej niż w silver 5.

po pierwesze mnie nie wyzywaj kmiocie a po drugie on to napisąłe tak jak bu mówił o shenie i jego nieskończony bulidzie

x

Opublikowano

@Vanosh mogłem wyciągnąć około 25:1 ale oddałem kilka fragów, nic pod dmg nie składałem (ale mogłem) zamiast tego wolałem iść full pod tanka.

@czujesienad wstawiłem ten obrazek właśnie po to żeby pokazać że na rankedach też da się wyciągnąć takie staty, ludzie i tak hejtują, może zazdrość, kompleksy, nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...