Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Medal Of Honor Teaser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Otóż przed chwilką dowiedziałem się, że Electronic Arts zapowiedziało nową część Medal of Honor. Będzie się zwała "Teaser". ;)

Przedstawiciele Electronic Arts oficjalnie zapowiedzieli kolejną część cyklu „Medal of Honor”.0.gif

Od nieśmiałych plotek i wyszukiwania szczątkowych informacji po serwisach zawodowo-społecznościowych (głownie LinkedIn) aż po oficjalną zapowiedź – kolejna część długo nieobecnej serii gier akcji FPP przeszła wszystkie te etapy, lecz dziś wiemy już, iż gra oficjalnie ukaże się w 2010 roku na komputery PC oraz konsole Xbox 360 i PlayStation 3.

Kolejna część „Medal of Honor” nie będzie, na wzór poprzednich odsłon, rozgrywać się podczas II wojny światowej. Zamiast tego rzuci nas do walki we współczesnym świecie, do opanowanego wojną Afganistanu. Mówi się też, że z zespołem deweloperskim pracują zawodowi członkowie jednostek specjalnych amerykańskiej armii, fabuła zaś ma być oparta na faktach.

Co ciekawe, nad grą w pocie czoła pracują dwie ekipy – trybem dla pojedynczego gracza zajmuje się studio Electronic Arts Los Angeles, natomiast nad rozgrywką wieloosobową czuwa zespół DICE (Digital Illusions), odpowiedzialny m.in. za serię „Battlefield”. Warto dodać, że szef projektu, Greg Goodrich, brał udział w produkcji takich tytułów, jak „Return to Castle Wolfeinstein” i „World in Conclift”

Gracz wcieli się w tzw. „Tier One Operator”, czyli (w wolnym tłumaczeniu) w eksperta pierwszego stopnia, który jest elitarnym żołnierzem przyjmującym rozkazy bezpośrednio z National Command Authority (organu składającego się z prezydenta Stanów Zjednoczonych i sekretarza obrony).

„Kiedy po raz pierwszy pomyśleliśmy nad reaktywacją „Medal of Honor”, chcieliśmy pozostać wierni korzeniom serii, czyli autentyczności i szacunku dla walczących żołnierzy, lecz jednocześnie przenieść akcję w dzisiejszą wojnę. (...) Ekspert pierwszego stopnia jest najbardziej zdyscyplinowanym, rozważnym i najlepiej przygotowanym wojownikiem na polu bitwy. To żyjąca i oddychająca machina wojenna. Jesteśmy zaszczyceni rzadką możliwością bliskiej pracy z tymi ludźmi, co pozwoli nam stworzyć grę, która przedstawi ich doświadczenia” – mówi Greg Goodrich.

Poza tymi informacjami wydawca najnowszego „Medal of Honor”, Elecronic Arts, nie zdradził nic – jednak nie będziemy musieli długo na kolejne szczegóły dotyczące gry. EA już 12 grudnia, na sobotniej imprezie Spike TV Game Video Awards, ma zaprezentować pierwszy trailer z gry. Na razie możemy zadowolić się krótkim, przedstawionym poniżej teaserem.

Źródło

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam! ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hmm trzeba będzie zagrać ;P

Ale coś mi się zdaje że przechodząc w klimat teraźniejszy zepsują całą przyjemność z gry...

Ale cóż...

Zobaczy się jak będzie :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Chętnie bym zagrał ale nie wiem czy mi pójdzie. :P

A na konsoli nie lubię grać w strzelaninki. Chyba, że coś takiego jak GTA. :D

Opublikowano

Zapewne CoD. :D 

@Dawcio

Zmieniam pw od steama noobie bo sciagasz haxy. Jebnij głową w kaloryfer to może zmądrzejesz. -,-

Opublikowano

Widać idą po śladach Activision... Z II wojny na czasy współczesne może też będzie tak ciekawe jak MW2? Chodz muszę powiedzieć, że zawsze wolałem COD'a, jest taki bardziej realistyczny ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja mam i gram w multiplayer'a. 70 lvl. :D

Opublikowano

Apropo CoD grał już ktoś w Modern Warfare 2?

w 2010 ponoć ma być już kolejna część CoD.

dzis przeszedlem cod 4 mw2 rano

wczoraj zaczalem wieczorem

i szczerze powiem ze co do dlugosci gry pozostawia do zyczenia.. gre przeszedlem w 5 h.. ale bronie i dodatki czyli efekty specjalne i "predator" doslownie wymiataja :D jestem b. zadowolony z gry chociaz niestety w multi nie pogram bo pirat.... nan tylko ze kolejna czesc bedzie tansza.. powiedzmy cena cod 4 mw1...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie ale od zawsze Cod i MoH to była 2 Wś i ta odmiana mnie troszkę dziwi...

Ale pożyjemy zobaczymy

Też przeszedłem MW2 fabuła gites ale za krótka

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Mam nadzieję że wyjdzie jakiś ciekawy MoH ;) Ponieważ ostatnio nie imponowali mi ^^

Do tego czasu mogę się rozkoszować CoD'em : Morden Warfare 2 na multi player xD....

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf