Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klanu

Grizzlach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam klanu gotowego przyjąć "wczesnozaawansowanego" gracza. Mam PzKpf III, A-20, Hetzer, Marder II. Potrzebuję takiego klanu, który nie wymaga regularnej aktywności na swoim forum (pisanie tematów, które i tak są uznawane za "śmieciowe" i są usuwane) pod groźbą wyrzucenia. Nie gram codziennie i po kilka godzin tak jak wymaga większość klanów (większość właśnie to rozumie przez regularną aktywność w grze). Niektórzy chcą sobie czasem pograć w coś innego!!!). Najczęściej gram w weekendy. Niekoniecznie bitwy klanowe ale nie pogardzę złotem. Jestem dobrym zwiadowcą. To chyba wszystko.

Ps. Nie piszcie mi tu postów typu "temat od tego był". Jak jesteście tacy cwani to sami go odkopcie, napiszcie tam post i czekajcie na odpowiedź. Jak ją dostaniecie, wtedy możecie się tu pochwalić.

Opublikowano

Niekoniecznie bitwy klanowe ale nie pogardzę złotem.

Z takim podejściem możesz pożegnać się z klanem. Żeby iść do klanu i dostawać złoto najważniejsza jest pokora i doświadczenie. Pokora żeby nikogo nie denerwować swoim zachowaniem, a doświadczenie, żeby dobrze grać i mieć cokolwiek przydatnego na CW

Opublikowano

Złoto to dostaje ledwo kilka polskich klanów, do których nie masz szans dojścia bez posiadania garażu pełnego czołgów X i dobrego doświadczenia w bitwach klanowych (nie mówię tu już o dostaniu się do składu walczącego). Może i jakiś klan się przyjmie, ale to by było takie bierne granie, bo co to za klan bez CW? ;)

Na tym forum znajduje się się lista klanów. Przeczytaj i jeśli spełniasz wymagania to napisz podanie.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Z takim podejściem możesz pożegnać się z klanem. Żeby iść do klanu i dostawać złoto najważniejsza jest pokora i doświadczenie. Pokora żeby nikogo nie denerwować swoim zachowaniem, a doświadczenie, żeby dobrze grać i mieć cokolwiek przydatnego na CW

złoto, o czym ty mówisz xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Włąsnie jak jest z tym złotem ? dostaje sie je czy jak ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Włąsnie jak jest z tym złotem ? dostaje sie je czy jak ?

Dostaje się za utrzymywanie ziemi (mapka na oficjalnej stronie WoTa) do puli złota klanowego. Dowódca czy tam skarbnik (nie jestem pewny) może to złoto rozdysponować między członków klanu. Prosto wygląda, ale żeby zdobyć ziemię trzeba wygrać turniej gdzie już przy 1/8 można spotkać team złożony całkowicie z tierów X.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja Cie mogę przyjąć ;).

Napisz mi na PW nick.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Wczesnozaawansowany :P

Wczesnopoczatkujący.

Masz max 3 tier co oznacza że twój czołg nie muśnie chocby 8 tieru.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...