Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K-Logger?

pekari265

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiałem się gdzie napisać ten temat, pomyślałem że ta kategoria najbardziej pasuje.. Miałem konto steam od 2011 roku, miałem na nim CS 1.6 ,CS:GO, COD MW3, RISEN2. Przechodząc do rzeczy, dzisiaj siedziałem sobie na steamie aż dostałem wiadomość od mojego dobrego znajomego. Było tam napisane coś o darmowych grach, a link był bardzo podobny do orginalnej strony steama, lecz z końcówką ugu.pl.. Wszystko tam wyglądało identycznie, no to się zalogowałem i nic sie nie stało, 5 minut później wyskoczył komunikat, że ktoś siedzi na tym koncie, poczym nie mogłem zmienić ani odzyskać hasła. 30 minut po zdarzeniu, do mojego brata na steam napisał ktoś z mojego konta z tym samym linkiem i treścią.. Jest to popularny z tego co wiem sposób na wykradnięcie kont steam, i tutaj mam pytanie.. Czy mogłem dostać od tej strony K-Loggera? Bardzo się tego boje gdyż mam jeszcze konto Origin na którym mam : Mass Effect 2 i 3, Battlefield 3 Premium jak i podstawke.. Moje antywirusy to Avirra jak I TuneUp. Wysłałem do Valve prośbe o zwrócenie konta.

Opublikowano

keyloggera raczej ci nie wlepia no ale widzisz po chuj wchodzisz na takie strony nie wchodzi się i już ;X teraz zmień hasło na orgin + zmień hasło do emaila

i odzyskaj konto na steam

Opublikowano

Przeskanuj kompa combofixem albo Malwarebytes Anti-Malware + to co podał UP. Poza tym jak już musisz wchodzić na takie strony to rób to przy włączonym antyvirze.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

combo fixa się nie poleca -.- mowie ze nie będzie keyloggera bo ten właściciel nie jest tak mądry zęby wykorzystać luke w javie

a po 2 mówił ze podawał hasło wiec co mu do tego antivirusa da? zablokuje mi możliwość wpisania passow hah?

Opublikowano

Tak w ogóle to już ma całe moje konto bo przerzucił sobie na swojego e-maila. Gościu napisał dziś do mnie na GG, nie wiem skąd miał numer.. Mówił w nim, że mam czas kupna mojego steama za 11 zł SMS'em do jutra, albo game over.. Nie sądze żeby mi oddał konto za 400zł za SMS'a 11zł prawda? Tutaj mam taką wielką prośbę o radę do Was.. Zaryzykować kupnem od niego, czy poczekać na odpowiedź od supportu? Przedstawiłem już im sytuacje o napisaniu do mnie na GG i kilka pytań jeszcze.. Jeżeli on sprzeda moje konto komuś innemu, to co zrobi z tym support? Odda mi?. Czy jest sens zgłaszać to na policję?

Opublikowano

Ciezko powiedziec najpierw niech cos support zrobi potem bedzie sie o tym myslec .

Usunales juz keya ?

Daj log OTL

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

K-Loggera raczej nie było bo odrazu ukradłby mi konto na Originie, a antywir nic mi nie wykrywał. Przeskanowałem także kompa. Fakt który najbardziej mnie martfi jest taki, że sprzeda moje konto, a support mi nie pomoże.

Opublikowano

Skoro konto jest warte tyle co mowisz to idz z tym na policje .

Chociaz watpie czy cos zrobia z tym .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...