Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Youtube] Lenart

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130937-U250803.png

Tematyka: Gamning - tylko proszę, nie majnkraft (najlepiej to co mam na filmach)

Wysokosc: Standardowa

Szerokosc: Standardowa

Napis/y: Lenart Gra

Kolorystyka: Obojętnie

Dodatkowe informacje od zlecajacego: Napis z prawej albo z lewej (jeszcze brak partnera :< )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A może link do kanału bo skąd mam wiedzieć w co grasz ? -.-

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale niemożna reklamować swoich kanałów na YT.

Gdybyś pomyślał wpisał byś Lenart Gra na youtube.

A jeśli to jest za trudne, to w profilu jest zawsze mój najnowszy film.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Założę się, że ta praca, którą zobaczysz, będzie still 100x lepsza, jaką da Ci PL_ejer.

krJYieH.png

Tak serio. Chcesz coś porządniejszego? Napisz na gg: 8082696 lub na Steam: dj244. Wolałbym Steam, ale obojętnie to się dogadamy.

he?

Opublikowano

Dzięki wielkie, Ale jak pisałem, chciałbym coś z motywami z gier ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dobra, tło zostało wykonane poza mpc, można spokojnie zamknąć.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...