Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mental 55 do pvp

xLatexX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem juz mentalem nie raz ! Ale chcę zrobić taką kose na 55lvl pod pvp

Pytanie brzmi:

1 Czy warto coś takiego robić skile 3x p, ale myślę o duchowe, walniecie, uderzenie (mam 92 ninje to se wyexpie)

2 Jaką broń do pvp na tym lvl?

Dzięki będą lajki

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Zależy na kogo chcesz zrobić postać - jeżeli na surę czy szamana to obrona się przyda, więc ja radzę wbić Silne na G1 (przyda się przy expieniu) oraz pozostałe 3 skille atakujące na P. Co do broni to wydaję mi się, że jakaś dobra Partyzana+9 z KD+4 10% na ludzi, 12 siły i coś na krytyka (ewentualnie taki sam Miecz Syriusza).

Opublikowano

Jak chcesz koxa do pvp to odcofaj silne i daj same skille ofensywne, usun troche wit i daj Full sile/zrecznosc :)

Na polskim metku to sie slabo sprawdza.

Bron z duzymi um, full luda, krytyk, jakies abs.

Ja mialem mentala 62lv na twierdzy 3x G i miałem absy po 60% + tarcze 61(20%)na all klasy w osobnym eq do zmiany, 10 luda w eq, rib okolo 10 um i kladlem bodziaki 80 lv ;p

Opublikowano

1 Czy warto coś takiego robić skile 3x p, ale myślę o duchowe, walniecie, uderzenie (mam 92 ninje to se wyexpie)

Pomysł nie jest zły zważając na to, że nie musisz martwić się expem i zapewne EQ, lecz silne to bardzo dobra a czasem niezbędna umiejętność w PVP.

Jeśli zainwestujesz w porządną zrobię, dużo PŻ i ABS - postać będzie doskonała.

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi, ale dalej mam mieszane uczucia co do silnego,

Zarax rozumiem ze miałeś silne duchowe i walniecie?

Może ktoś jeszcze się wypowie?

Doronian to nie 65 tylko 55

Tak, wita mialem 70, bo odcofalem i dalem w zrecznosc.

Opublikowano

zrobienie mu 3 skilli atakujacych na P jest lepsze niż wbijanie silnego ale zamiast uderzenia zrobił bym tąpnięcie

a co do broni to riba um 15+ 2kd +4 ew 2 takie riby pod abyś miał pod każda klasę

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ja jeszcze dodam coś innego ;D

Silne g1 dlaczego ? Nie upadasz ;)

Duchowe + tąpek na P

12DUCHÓW+9 KD +4 klasy 10lud ;D

Albo rib+9 um 15+ tak jak up wspomniał.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ja jeszcze dodam coś innego ;D

Silne g1 dlaczego ? Nie upadasz ;)

Duchowe + tąpek na P

12DUCHÓW+9 KD +4 klasy 10lud ;D

Albo rib+9 um 15+ tak jak up wspomniał.

Po co tapek?Tapek jest do expa.

I po co 12d?Rib jest lepszy i wystarczy 10 um i już więcej wali niż 12d..

Opublikowano

Po co tapek?Tapek jest do expa.

I po co 12d?Rib jest lepszy i wystarczy 10 um i już więcej wali niż 12d..

Po co tąpek? Widać że ktoś tutaj nigdy nie miał tąpnięcia g+... tąpniecie bowiem jest duuużo lepsze, wbrew temu co niektórzy sądzą. Dmg większe, zasięg bardzo fajny na g+, do tego ładnie odrzuca(a uderzenie miecza nic ci nie daje jak ktoś ma nno, a więszkość ma nno, do omdlewania może zresztą być na 1 pkt...). Tąpkiem bardzo fajnie się na wojnach lud odrzuca jak Cię przycisną do ściany. Zresztą pvp dobrym mentalem wygląda tak: tapek, duchowe, uderzenie walniecie na dobitke. Z tąpka też można omdlić, ładnie odrzuca - więc przeciwnik nie weźmie Cię pod ostrze. Czyli tak jakby blokuje troche atak przeciwnika, w odrzuconego przeciwnika walisz duchowe, potem albo walnieciem dobijasz albo uderzeniem(zależy od przeciwnika, uderzeniem nawet na p często nie dobijesz typka, walnięcie ma lepsze dmg).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...