Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dota 2 nowy jestem

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry :)

gram se w lola i chcialbym tej cales doty sprobowac :)

i mam takie pytani :)

1.szukma oficjalnej strony i nie wiem ktora to jest wiec prosze o linka

2.jak mam to pobrac ze steama to potrzeba jakis klucz ? (tak slyszalem)

3.jak optrzeba klucz to czy ktos ma do oddania ? jak tak bardzo bym prosil o napisanie mi PW

4.jak bym juz mial dote to jakie jest tam ustawienie ? 1-top 1-mid 2-bot=koles z dmg i supp i 1 jungla? czy moze inny ?

5. jak bym juz gral to jakie polecacie postacie na poczatek na srodek-mid ? prosilbym zeby to byl mag :)

sorki ze tak brzydko i z bledami napisane ale jesttem teraz spiacy a pisze temat xD

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

1.szukma oficjalnej strony i nie wiem ktora to jest wiec prosze o linka - dota2.com

2.jak mam to pobrac ze steama to potrzeba jakis klucz ? (tak slyszalem) - tak, masz podpięty temat - poproś o kluczyk.

3.jak optrzeba klucz to czy ktos ma do oddania ? jak tak bardzo bym prosil o napisanie mi PW - UP.

4.jak bym juz mial dote to jakie jest tam ustawienie ? 1-top 1-mid 2-bot=koles z dmg i supp i 1 jungla? czy moze inny ? - Boże. To nie jest formułka tak jak w lolui. Chodzisz zależnie od teamu. Ale najlepiej jest 2-1-2 jak jesteś z lola ...

5. jak bym juz gral to jakie polecacie postacie na poczatek na srodek-mid ? prosilbym zeby to byl mag - nie idź mida bo to nie jest lol. Weź Drow Ranger.

he?

Opublikowano

ok, dzięki za odpowiedzi

mam jeszcze takie pytania:

1. jak widać jestem z lola i czy jak jest 1 afk w mojej druzynie czyli 4vs5 to jest mozliwosc wygrania czy juz po grze ? bo jak gram w lola to moze raz mi sie tak udalo wygrac jak nie mialem jednego goscia -.- a podobno w docie duzo afkow ?

2. widzialem na filmikach, ze jest dzien i noc o co chodzi ???

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

1. jak widać jestem z lola i czy jak jest 1 afk w mojej druzynie czyli 4vs5 to jest mozliwosc wygrania czy juz po grze ? bo jak gram w lola to moze raz mi sie tak udalo wygrac jak nie mialem jednego goscia -.- a podobno w docie duzo afkow ? - w lolu możesz sam wygrać grę. Tutaj możesz wygrać 4v5. Zależy od umiejętności, farmy etc.

2. widzialem na filmikach, ze jest dzien i noc o co chodzi ??? - O to, że w nocy masz mniejszy FoV twój, wardów. Dodatkowo jedna z postaci, dzięki nocy masz zwiękoszony attack speed i ms (taki skill). Innej różnicy nie ma.

he?

Opublikowano

Da to nawet radę wygrać w lotka 10x pod rząd. Szkoda tylko, że toeria =/= praktyka.

Żeby wygrać 3v5 to trzeba mieć team skończonych idiotów i feederów w enemy, bo przy równym feedzie i +/- skillu wygranie teamfighta 3v5 jest niemożliwe w praktyce.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...