Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno sm

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić sms-em sm tylko jest taki problem, ze mam tel na abonament i boje się, że później będą mi pobierać kasę z abonamentu jakieś reklamy i wgl nie wiadomo za co, tak jak to czasem jest wysyła sie na jakąś głupotkę esa i ciągnie kasę , gdyby m miał jakiś większy rachunek to stara by mnie oskubała więc chciałbym wiedzieć, czy jest ryzyko

Opublikowano

Reklam nie będzie, ale kasę dodatkowo zabierze. (np. jeśli masz abonament na 30zł i wyślesz sms za 12zł to rachunek przyjdzie 42zł)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie ma żadnego ryzyka - wysyłasz SMS'a, a potem płacisz ratę za telefon + to co wydałeś, czyli np. 30 zł na Smocze Monety. ;-) GameForge aż tak się nie sprzedał.

Opublikowano

Albo kup sobie nowa karte w jakims sklepie doladuj ja i wyslij sobie sms i matka cie nie oskubie bo nawet nie bedzie wiedziec a jak nie masz zadnej kasy no to juz twuj problem ;)

Opublikowano

Najpewniej kup sobie starter za 25zl i wtedy zakup smy, ja bym sie nie bawil.

Raz wyslalem ze starego fona na abonament, zeby miec hwanga na xenoxie, to potem byla wojna ze duze rachunki przychodza a ojciec nic nie korzysta xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...