Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS]Lineage 2 PL

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

LINEAGE 2 PL

Siema! Pewnie niektórzy z was wiedzą, że L2 PL będzie startowało, jeśli nie to wam podam najnowsze info.

Polska wersja gry prawdopodobnie wystartuje już w 2013 roku.

No i teraz najnowsze info...

15 lutego startuje OPEN BETA, zapisy trwają (zapisy to open bety, dziwne ale prawdziwe).

Jak ktoś chce link do strony, żeby się zapisać walić PW, bo nie chcę żeby reklama była.

Za pewnie wiele naszych polskich graczy grało już przed wersją PL, miejmy nadzieję, że powrócą. Pewnie będzie też wiele nowych graczy ( w tym ja), którzy trochę polamią na początku :D

Niektórzy akurat będą mieli ferie. Więcej do pisania nie mam, to tylko takie info.

7ba4ef2746a62.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

LINEAGE 2 PL

Siema! Pewnie niektórzy z was wiedzą, że L2 PL będzie startowało, jeśli nie to wam podam najnowsze info.

Polska wersja gry prawdopodobnie wystartuje już w 2013 roku.

No i teraz najnowsze info...

15 lutego startuje OPEN BETA, zapisy trwają (zapisy to open bety, dziwne ale prawdziwe).

Jak ktoś chce link do strony, żeby się zapisać walić PW, bo nie chcę żeby reklama była.

Za pewnie wiele naszych polskich graczy grało już przed wersją PL, miejmy nadzieję, że powrócą. Pewnie będzie też wiele nowych graczy ( w tym ja), którzy trochę polamią na początku :D

Niektórzy akurat będą mieli ferie. Więcej do pisania nie mam, to tylko takie info.

12 Marca jest Open beta

Jak zakladasz taki temat to go pilnuj

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...