Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Czy opłaca się kupić nissana silve wersję policyjną?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaca się kupić nissana silve (policyjny) za 1600 boost? Fajnie ona wygląda w grze? I czy jak ją zakupię to dostanę dodatkowe miejsce? Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja zamiast wydawać nie potrzebnie kasę kupił bym zamiast tego BMW M3 Sport Evolution, aktualnie jest na wyprzedaży za 1800SB.

Samochód ze świetnym nitro i prowadzeniem! w klasie A świetnie sobie radzi!

Albo jak chcesz samochód policyjny to poczekaj jutro zmiana samochodów na wyprzedaży.

Gdy kupujesz samochód za Speed Boost to dostajesz miejsce na samochód.

PS. Pamiętaj ja tylko proponuje, nie rozkazuje!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wygląd auta to jest Świetne i na Shipyardzie w Camden możesz nim podriftować używając odpowiednich programów.

Co do jazdy to raczej zbędna furka, dobra jest na początek potem w wyższych klasach są lepsze autka.

Ja bym nie kupował, chyba, że masz sporo boosta i Cię stać :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Przez dilera w grze nie dostaniesz miejsca na samochód. Jest ono dodawane do ofert przez przeglądarkę.

Ja osobiście bym nie kupił. Po co samochód w takiej wersji skoro można mieć go na start. Zdecydowanie poczekałbym na inną wyprzedaż, może trafi się coś ciekawszego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się kupić . Silvia to świetne auto, którym się przyjemnie jeździ , w dodatku fajnie wygląda. Jak na auto po tuningu to cena jest niska .

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się kupić . Silvia to świetne auto, którym się przyjemnie jeździ , w dodatku fajnie wygląda. Jak na auto po tuningu to cena jest niska .

Tylko ten samochód jest na mniejsze klasy.

Co z tego że ma światła policyjne, jak w wyścigach, ani pościgach one nam nie pomogą wygrać.

Moim zdaniem lepiej kupić jakiś samochód z wyprzedaży, np. dołożymy 300SB i mamy samochód, który jest w klasie A, a nie w C.

Jak ta silvia będzie na wyprzedaży, to sam kupię!

Opublikowano

Ale mi namieszaliście, zamiast pomóc jest jeszcze gorzej, chyba poczekam na wyprzedaż ale sam nie wiem.

Opublikowano

@ref Jednak go nie kupiłem, poza tym już nie jest dostępny u dilera, więc temat można zamknąć. Dziękuje benq za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...