Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nupmt2 [Pl][Hamachi]

Sqner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Prezentuję kontynuacje dawnego serwera Hamachi NupMt2 by Dragon33 & Sqner.

Raty:

Exp: 200x

Yang: 200x

Drop: 200x

Dodatkowe Info:

Ulepszacze: Nie potrzeba.

Bonusy: Wyłącznie maxymalne.

http://5.45.52.104/

Może się przeciążyć!

NPC:

npcb.th.jpg

Na początek:

-Koń 21 lvl

-1kk Yang

-200k expa

-Buty wiatru

To wszystko dostajemy z misji "Witaj!"

Sieci Hamachi:

1. Nazwa: NupMt2

Hasło: metin2

2. Nazwa: NupMt2/2

3. Nazwa: NupMt2/3

4. Nazwa: NupMt2/4

5. Nazwa: NupMt2/5

6. Sieć usunięta. Powód: Lagi.

Nie proście o nowe siec! Jeśli poczujemy taką potrzebe to dorobimy następną!

Rekrutacja na GM

ZAMKNIĘTA

Nicki GMów w grze:

[GA]Sqner

[GA]Dragon

Grają również pod innymi nickami, na innych postaciach.

Download

Spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/19605858/NupMt2.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/5c6e1f37a94e7033fa308f6a299956123e83077eac8b862c423a00a3e4af3dee-1256730418

Modna sygnatura.

Opublikowano

reje wcale niemuli ale wchodzisz na serv myslisz spox bony po 1k i 30 % na krityki ludzi i wgl. a tu nagle co 3-5 min kick ! niepolecam

Edit: zal patek widac ze twoj post to spam niebyles na servie bo sa fmsy koziki zbrojena 34 lvl bony edytowane i wgl .. gdyby nie kicki to swietny server ale

Chelsea <33

Opublikowano

Gdzie Dragona33 wcięło? ;/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@sujdi112

twoje spalenie kompa wpłynęło na kompa Dragona ;/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@patek

Nie pisz, jak nie byłeś na serwerze -,-" To że są bony, metale i inne duperele u tego samego handlarza to nie znaczy, że już czysty zpmt2 jak to ująłeś... Pozatym nic nie wniosłeś do tematu swoim bezsensownym postem... Podobnie jak w dziale FanART umiesz tylko krytykować. Nie odpowiadaj jednak na tego posta, bo nie będziemy robić spamu.

@Topic

Tak, Dragon mi pisał, że serwer powinien być ok. 14 on, ale kiedy będzie naprawde niewiem... Ja mu tylko pomagałem (sporo :D) z serwerem i dziś zwiększymy drop kasy i itemów... Może Nam to troche zająć, bo wiadomo ile tych potworków jest w Metinie ;) Jeśli chodzi o drop itemów to poprawimy przede wszystkim tysięcznego wojownika i metiny 75+ lub 5+ :D Co do metinów to się okaże ;)

Pozdrawiam, Sqner.

@Edit

@MaRiUsZ2592

Jeśli chodzi o lagi/kicki to może być wina Twojego internetu/komputera lub hamachi! W jak najszybszym czasie postaramy się postawić serwer bez hamachi, przez co powinno się to poprawić :)

@Hmm

Dragona :D Tylko ja zawsze mu reklamy robie, bo on chyba ma bana ^_^ A co z Twoimi serwerem? :P

@Hmm(x2)

Ja na Twoim to tyle grałem, że hej xD No chyba raz... Co 9 ogonów mnie wqrwiał :P

@Hmm(x3)

Ale bez Hamachi zrób xD

Modna sygnatura.

Mentor
Opublikowano

@Sqner , ten serwer to Dragona czy Twoj?:D

Zeby nie bylo spamu to editnij sobie post :D

A zebym ja nie dostal warna to serwer polecam :D

@UP'ek (dupek xD)

Hmm moj serwer?:D Jak kupie necika 16mb/s to pograsz jeszcze an moim serwie :D

@UP!:D

Hmm , to i tak duzo xD

Opublikowano

Królestwo jest do Waszego wyboru... Nie zmuszamy nikogo do grania w wybranym królestwie!

Modna sygnatura.

Opublikowano

No więc... W jakim królestwie gra najwięcej osób? :P

Nie zmuszacie, ale powiedzieć możecie^

I dlaczego w rejestracji pisze coś takiego "This site is running TeamViewer."?

Nie znam się -_-

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@Strepsils

Było to, bo robiłem przez TeamViewera drop lepszy ;) Metki 75+ i Tysięcznik ^_^ Z tym dropem i bonusami wydropić pro eq to nie problem ;) Zwiększamy obecnie jeszcze drop Yang :P Co do królestw to niewiem gdzie gra najwięcej :P Przykro mi :D

@Topic

Rejestracja powinna już działać! Serwer także ^_^ W niedługim czasie przewidujemy szybki reset ;)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Hmmm, bo ja wiem? :P Co 2 myśle ;) Było 0.05, a teraz jest 0.5, czyli bardzo duża różnica :) Jeśli chodzi o drop broni na 65 z metków to metin 75 lvl ma chyba... 50% ;) I tak w góre :P

Modna sygnatura.

Opublikowano

Byłoby good ale all full już :/. Szkoda bo jak widać serwer niezły.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Nowa sieć specjalnie dla innych, którzy chcą zagrać na Naszym serwerze!

Nazwa: NupMt2/6

Modna sygnatura.

Opublikowano

Do osób, które piszą do mnie na PW o sieci! Nie dodajemy sieci na prośbę innych, dodajemy jeśli twierdzimy, że obecna ilość jest niewystarczająca :)

Modna sygnatura.

Opublikowano

Nowa sieć specjalnie dla innych, którzy chcą zagrać na Naszym serwerze!

Nazwa: NupMt2/6

już lagi jak chol.... wywala co chwile a ty nowe sieci robisz najpierw zwiększ ram jak chcesz mieć tylu ludzi

PS:długo będzie reset trwał

ichigoc.jpg

BLEACH

http://grawbank.tk/976/jakub Podaruj dzieciom słońce !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...