Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczace hostingu

mubax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chce was spytac co sadzicie o hostingu serverow minecraft PixelTeam.net?

A jesli nie polecacie go to prosze o podanie innego dobrego hostingu na server SurvivalGames ;)

Z gory dziekuje za pomoc! Kazda odpowiedz nagradzam LIKE! :3

Pozdrawiam,

mubax

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

PixelTeam nie jest to najlepszy hosting jednak spełnia swe oczekiwania. Jest dosyć stabilny ale polecam CraftServe z powodu stabilnej i dobrej maszyny, 0 lagów, ładny PA itp. itd.

Opublikowano

Dlaczego disCONNECT.pl ?

- Nie kupujemy najtańszych dedyków kimsufi! Parametry serwera dedykowanego: 4 rdzenie, dyski SSD, 32 GB RAM!

- Nie hostujemy serwerów gier od wczoraj! Ponad 2 lata na rynku game hostingowym!

- Nie zakładamy firmę na babcie, ciocie, mame czy brata! LEGALNA firma. Macie kontakt z właścicielem.

Przetestuj już dziś! Zupełnie za darmo! www.disCONNECT.pl

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

PixelTeam jest dość przeciętnym hostingiem, ale starczy na 50 slotów, można otrzymać pomoc. Ja jednak polecam FiberHost. Ceny nie są wysokie, a RAM jest przyzwoity :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Ja polecam od siebie http://fiberhost.pl

Dobre maszyny

Zero lagów

Niski ping

Support odpisuje bardzo szybko

tanio

1,50 zł za slot

Ty chyba nie wiesz jakie maszyny ma fiberhost ? Najtańsze kimsufi 16 Gb ramu ze słabym łączem i wgl.

Co do pixelteam jest on raczej przeciętny.

Ja od siebie polecam ci Disconnect.pl

Opublikowano

Wielkie dzieki za pomoc! :3

Lekcja 1

Temat: Jak zamieniac minusy w plusy?

np. Dziurawe drogi w Polsce... ktos musi je latac (miejsca pracy)

Mlode pary nie stac na mieszkania! Wiekszy wybor dla bogatych!

Benzyna jest droga! TO PLUS! Ci ktorzy sa bogaci maja mniejsze kolejki!

Korupcja jest duza! ale ktos na tym zarabia!

Duzo ludzi umiera z powodu choroby! i dobrze! zwalniaja sie miejsca mieszkalne

Cala Polska to jeden wielki PLUS! xD

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz jakie maszyny ma fiberhost ? Najtańsze kimsufi 16 Gb ramu ze słabym łączem i wgl.

Co do pixelteam jest on raczej przeciętny.

Ja od siebie polecam ci Disconnect.pl

Kolego to w disconnect czy jak to tam mają podobno najtańsze w kimsufi nie mogą mieć w fiberhost najtańszych bo mają dyski SSD poza tym by na stronie nie kłamali piszą że mają 32GB i SSD oni pokazują co mają nie jak wy.

Opublikowano

Nie wiem ile lat ma własciciel, ale widać, że lepiej umie zadbać o firmę. On chociaż nie udostępnia danych swoich użytkowników jak disconnect.pl

Po necie latają logi płatności, dane klientów, emaile etc. Poszukaj a znajdziesz.

16 GB ram powiadasz ? a to ciekawe, z rozmowy na gg jedna maszyna tyle ma ATMAN. Reszta od 24 w górę.

Disconnect 3 maszyny 8 GB RAM. FiberHost.pl od 24 w górę jeśli chodzi o MC a Warszawa 16 to porównałeś Ci powiem :)

aaa i jeśli wątplisz w moją wiarygodność podaj PUBLICZIE ID jakiegoś usera powiem Ci ile wpłącał kiedy z jakiego konta ;) (disconnect)

Opublikowano

Nie wiem ile lat ma własciciel, ale widać, że lepiej umie zadbać o firmę. On chociaż nie udostępnia danych swoich użytkowników jak disconnect.pl

Po necie latają logi płatności, dane klientów, emaile etc. Poszukaj a znajdziesz.

16 GB ram powiadasz ? a to ciekawe, z rozmowy na gg jedna maszyna tyle ma ATMAN. Reszta od 24 w górę.

Disconnect 3 maszyny 8 GB RAM. FiberHost.pl od 24 w górę jeśli chodzi o MC a Warszawa 16 to porównałeś Ci powiem :)

aaa i jeśli wątplisz w moją wiarygodność podaj PUBLICZIE ID jakiegoś usera powiem Ci ile wpłącał kiedy z jakiego konta ;) (disconnect)

Poproszę, 1908.

Czekam.

Edit@@

Jeśli oskarżenia się nie potwierdzą, wiesz że to podlega pod kodeks karny?

Opublikowano

Kolego to w disconnect czy jak to tam mają podobno najtańsze w kimsufi nie mogą mieć w fiberhost najtańszych bo mają dyski SSD poza tym by na stronie nie kłamali piszą że mają 32GB i SSD oni pokazują co mają nie jak wy.

Dokładnie tak jak Pan napisał disCONNECT.pl . Jesteśmy na rynku game hostingowym Ponad dwa lata. Nie rozumiem ataku w stronę disCONNECT.pl ? Napisałem coś złego?

Proszę wejść w zakładkę "O Nas" . Tam znajdzie Pan informacje o Nas jak również o Naszych serwerach dedykowanych. Nigdy tego nie ukrywaliśmy. Serdecznie Pozdrawiam

On chociaż nie udostępnia danych swoich użytkowników jak disconnect.pl

Disconnect 3 maszyny 8 GB RAM. aaa i jeśli wątplisz w moją wiarygodność podaj PUBLICZIE ID jakiegoś usera powiem Ci ile wpłącał kiedy z jakiego konta ;) (disconnect)

Witam, firma disCONNECT.pl NIGDY nie udostępniła danych swoich klientów. Za takie wypowiedzi grozi odpowiedzialność karna - Proszę o tym pamiętać. Jeżeli nie zedytuje Pan tego posta skontaktujemy się administracją tego forum odnośnie danych IP. A resztą zajmie się Nasz Radca Prawny. disCONNECT.pl posiada dwie Maszyny z 8 GB RAMU ( s4 HLTV i FastDL, s3 DE-Frankfurt 99% serwery prywatne obecnie nie ma potrzebny zwiększać ilości RAMu.) . Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

N o n i e c h c e m i s i ę ws z y s t k i e g o wy p i s ywa ć , wi ę c p o d am k l i k a .

W d n i u 0 5 - 1 2 - 2 0 1 2 2 0 : 1 4 : 5 6 wp ł a c i ł e ś S M S E M kwo t ę 1 0 . 7 1 z ł

W d n i u 0 5 - 0 1 - 2 0 1 3 1 1 : 3 2 : 0 8 wp ł a c i ł e ś S M S E M kwo t ę 5 . 6 7 z ł a Wp ł a c i ł e ś t e ż 2 l u t e g o 1 4 : 4 3 : 4 3 sms em k t ó r y z a s i l i ł C i k o n t Ci konto o 31gr kodzik NU19MW2C

Co do kodeksu karnego - hajki0 - to samo się tyczy Ciebie i Twoich pomowien odnosnie hostingu fiber. Dziwne ze sie jeszcze tym nie zainteresowali.

Mało? Proszę podać kolejne id :) chcesz podam Ci nawet Twój email admina w panelu.

Edit.

Nie uważasz Panie przedstawicielu że 2 smsy jak na taki super hiper mega 2 letni hosting to troszke malo?

Opublikowano

Witam, dziękujemy za pokazanie luki.

"Super Hiper Mega 2 letni hosting" - Nikt do dnia dzisiejszego tego nie zgłosił. A wiedzieć o tym mogły jedynie firmy, które korzystają z panelu. Czyli nie trzeba długo szukać. Na serwerze były przechowywane logi wpłat w formie txt (nie było tam żadnych danych klientów, a jedynie mail wpłacającego). Dane użytkowników zawsze były bezpieczne i będą

Proszę mi wierzyć, że Firma Usługowa "WIKTORIA" Damian Łopaciński do której należy m.in. disCONNECT.pl nie stosuje się do praktyk zawartych w Pana poście. Wypowiada się właściciel i to on ponosi odpowiedzialność za wszystko. Opinie odnośnie Naszego czy innego hostingu znajdzie Pan na forach typu GHT czy itbeta. Zapewne zna Pan te strony. disCONNECT.pl nie ma sobie nic do zarzucenia. Serdecznie Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

PixelTeam - średni i przeciętny hosting..

Od siebie polecam ci yCraft.pl:

- brak lagow

- dobry panel administracyjny

- wystarczająco dużo ramu na dużo pluginow

- hosting polecany i rozwijany :)

Sam korzystam od roku. Serdecznie polecam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...