Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w metku na PLN i bocik

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , chcialbym wrocic do metka i pytanie mam . Jaki najlepszy sposob aby zarabiac w metku i miec z tego PLN ? Jest jakis free bocik tak jak kiedys m2bob ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

siemka , chcialbym wrocic do metka i pytanie mam . Jaki najlepszy sposob aby zarabiac w metku i miec z tego PLN ? Jest jakis free bocik tak jak kiedys m2bob ?

Botów darmowych już nie ma, m2bob płatny.

jedyne wyjscie to kamer mod.

Opublikowano

Moim expbotem kiedys byl KamerMod, a używałem go tak:

Wait hack/autopot/autopickup/pelerynki i se stoi na pustyni ;P

Kontrolowalem co 1h i ladnie expilo, od zera dalo rade tak wbic 65 lv w 5 dni.

od 20lvla mentalem na pustyni do 45, potem swiatynia te slabsze moby cale spoty, a od 55 mozna bylo na deskach ustawiac.

Można tak farmić postacie i sprzedawać.

Opublikowano

Najlepiej zaczynać na najnowszym, czyli Solar (s26) i tam zarabiać yangi oraz SM'y, a potem sprzedawać konta. Wystaw jakieś fishboty, łów, sprzedawaj małże - dużo nie zarobisz, ale jednak coś. Metin2.pl to już nie te czasy. :-)

Opublikowano

Inwestuesz w m2bob ten najtańszy, 35dni. Robisz sobie 6 botów. Rozkładasz wedle uznania :

- na każdym ch i tłuczesz metki 5 10 15 (ustawiasz trase itd)

- na kazdym ch metki w m2 postacie 25-30 lvl tez na trasie

- 6 postaci 30 lvl do swiatyni na kopanie rud (w około godzine masz całe eq wszystkiego a nawet więcej, w cały dzień to wiadomo..)

- drop ulepszaczy i sprzedawanie - pustynia 30 lvl orki, ewentualnie 21 lvl na pho i johwany czy jakos tak. imo dobry zarobek, codziennie widze 3-4 sklepy cale ulepszacze.)

- fishboty, opłacalne jak zawyzysz cene małży jak ja to robiłem, tylko teraz sie wycwanili i banują :D

- wbijasz 40 levele, idziesz do dt, wyłączasz sobie moby(zabezpieczenie przed kickaniem na pieczęciach czy gdzieś, gdzie jest wiele mobow i może wywalić) ulepszasz tam to co warte.

- To to juz jak są jakieś ewenty - na święta dropiłem te skrzyneczki, jedna postac to około 10-13 minut do dropnięcia 5 skarpetek czyli liczmy 15 minut na jedną postać, 4 skrzynki na godzine z postaci - 24 skrzynki w godzine chce ci się grać nie wiem z 5 to masz 120 - szansa na kamola bodzia duża według mnie, z 40 skrzynek 15 kamoli troszke bodzi miałem.

- postacie do imha na drop 30lvl, inne postacie na bodzie i zmiany dodania i mixujemy;)

- tam stanie na ezotach czy generalach tez, ale to po 1-2 postacie bo sie nie opłaca według mnie, zresztą kto co woli.

Wydajniej byłoby gdybyś posiadał dwa komputery, i cisnął na 12 kont ;D Przy dobrych ustawieniach, sprycie, zaangażowaniu jesteś wstanie nie tyle co w 35 dni, ale i krócej odrobić się i wyjść na duży plus. No, hehe, doliczając do tego szanse na sprzedaż yangów na alledrogo.

To byłby mój sposób zarobku, gdybym miał wracać do tego syfu.

Tobie zapewne nie będzie się chciało wydawać kasy na gre, robienie iluśtam kont, bo po co, dolicz do tego ilośc banów jaką możesz wyłapać, jeśli jesteś początkującym cheaterem.

Dlatego rozsądniej będzie pobranie kamermoda i cudowanie z nim.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dokładnie by cos zyskać należy zainwestować lecz moim zdaniem na plu jest to już nieopłacalne.

Bardziej opłacalne i w tej samej cenie bedzie tworzenie postaci na serwerach prywatnych 200lv jakiś full eq i zależy od serwera i możesz tak zarobić 150-200zł. Chociaż gdybyś sprzedawał pojedyńcze syriusze pod pvp to byś szastał paroma stówkami więcej.

Lepiej tworzyć te postacie na privach a jeżeli już PL'a wybierasz i lubisz się pomęczyć to tylko Solar.

Opublikowano

Ja mam takie zdanie Jak UP. Exp na privach i sprzedawaj konta za PLN ;d

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja mam problem z wejsciem na strone M2bob pomóżcie...!!!

Wyskakuje że adres jest nie poprawny .........

za pomoc 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...