Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje

nomad333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie wykonania misji u kapitana.

Ponieważ mysle ze anulowałem 1 misje u kapitana i nie wiem co mam teraz zrobic a bez tego nie da sie stron pamiętnika pilnie potrzebuje pomocy

Opublikowano

Strony pamiętnika są u Uriela przecież i nie pamiętam, aby z nimi związany był Kapitan. Jeżeli przerwałeś jakąś misję u Kapitana to nic się nie stało, najwyraźniej nie masz jeszcze wymaganego poziomu na następną.

Opublikowano

Strony pamiętnika są u Uriela przecież i nie pamiętam, aby z nimi związany był Kapitan. Jeżeli przerwałeś jakąś misję u Kapitana to nic się nie stało, najwyraźniej nie masz jeszcze wymaganego poziomu na następną.

Nie robiłem zadnej misji a mam 53 lvl i wyczytałem ze trzeba porobic misje u kapitana

Opublikowano

Nie robiłem zadnej misji a mam 53 lvl i wyczytałem ze trzeba porobic misje u kapitana

Źle wyczytałeś, strony pamiętnika do cykl misji u Uriela. U kapitana masz ostatnie misje na 52, 54, 56 oraz 58 lvl. :-)

Opublikowano

Kapitan nie ma nic do stron pamiętnika, one zaczynają się na 40 którymś lv. Ale czasem tak jest, że nie ma się jakiejś misji, mój kolega nie miał u Uriela misji na 10 zwójów egzo. Napisz do supportu najlepiej ;)

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Jak anulujesz to nic.

Strony z pamiętnikiem nie przepadną, żeby ta misja była dostępna to musisz ukończyć inne misje od kapitana i uriel, anulowanie też się liczy,

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...