Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 2 ! Pogram ?

Kisielek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam ! Mam kolejne pytanie do was . ;) Chodzi mi o to, czy gra Far Cry 2 zadziała na moim komputerze, czy pogram normalnie, zmniejsze ustawienia to pogram? Oto mój sprzęt:

1,5 GB RAM , KARTA GRAFIKI NVIDIA GeForce 7500 GT 256 MB, Procesor jedno rdzeniowy 2,53 GHz. Windows XP. Straaasznie słaby komputer ... -.-" .. Dodam jeszcze, że gra The Walking Dead, która ma wymagania duuże.. Dwu rdzeniowy procesor 2 GHz. 2 GB RAM , KARTA GRAFIKI 1 GB. Gra działa mi bardzo płynnie, na najmniejszych ustawieniach. Far Cry 2 ma mniejsze wymagania, więc pogram normalnie, bez ścinek ? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Raczej nie powinno być problemów.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

FC3 na tym sprzęcie to pewnie się nawet nie włączy ;>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Nawet nie wiem czy ogarnie ta 7500... Ja miałem 7800GTX i w 1280x1024 FPS nie był oszałamiający... Poza tym 2,53GHz to nie procesor, tylko częstotliwość taktowania. Może podasz dokładniej? Ja bym na Twoim miejscu nie liczył na komfortowa gre. Poza tym FC2 to był niewypał.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Te wymagania The Walking Dead są MOOOOCNO na wyrost, gra spokojnie działa na zintegrowanych kartach i procesorach jednordzeniowych. Co do FC2 przy tym sprzęcie może być ciężko zwłaszcza z grafiką, może na ultra low i 800x600 da rade.

Opublikowano

To znowu ja : D , mam problem, zainstalowałem grę, wgrałem spolszczenie. Włączam gre i wyskakuje komunikat " Sterowniki karty graficznej są zbyt stare, prosimy je uaktualnić. " Po chwili gra przygotowywuje się do włączenia, wyskakuje czarny ekran, i gra wychodzi do pulpitu. Chodzi o to abym zaktualizował sterowniki ? Prosze o pomoc :D

Opublikowano

Szukałem ale nie ogarniam tej strony ;_; Wchodze w sterowniki i pisze tam:

Product Type: ( Wybrałem GeForce )

Product Series: I TUTAJ WŁAŚNIE NIE WIEM CO WYBRAĆ ...

Operating System: Windows XP

Language: Polish

Karta graficzna to NVIDIA GeForce 7300* GT. Pomyliłem się, myślałem że mam 500 a mam 300 ;_;

Opublikowano

Eeee... znowu problem... Zaktualizowałem sterowniki, ale dalej pisze " Sterowniki karty graficznej są zbyt stare " ... O co chodzi ? Na nvidia pl wybrałem automatyczne skanowanie , aby znalazło mi odpowiednie sterowniki. Pobrałem, zainstalowałem i to samo... Pomóżcie :C

Opublikowano

Wciąż to samo ... Mam rozumieć że na tym komputerze nie pogram w tą grę ?

Nie ma jakichś sposobów aby ją odpalić ? A i dodam jeszcze , że jak zainstalowłem grę ( przed wgraniem spolszczenia ) normalnie się włączyła, oczywiście też wyskoczył komunikat o sterownikach, nacisnąłem OK i włączyła się. Wgrałem spolszczenie i dupa ;_;

Może to przez spolszczenie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...