Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Strategiczna

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje gry strategicznej żeby było można pograć na piracie na 2 przez sieć LAN. klimat niezbyt ważny chociaż bardziej przepadam za starożytnością, prosze nie podawajcie mi gier starszych niż z 2005 roku, chciałbym żeby poszły na 1GB ramu karta graficzna 7300 GT nvidia procesor 2200 ;], parametry mogą być trochę większe najwyżej na lapca ojca sie przeniosę ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

strategia którą se cenie to heros 3 ale jak nie chcesz starszych to heros 5

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

strategia którą se cenie to heros 3 ale jak nie chcesz starszych to heros 5

łeeech nie miałem na myśli "takich strategi" xD w herosa to ja gralem jak mialem 6 lat bardzo mocno mi sie przegrał, chodziło mi co takiego berdziej jak Settlers czy Sronghlod Curseder [Twierdza] a nowcześniejszych to cos jak C&C General

Elberd Hubbard

Opublikowano

Zajebista gra w, która grałem i mam zamiar grać to "Wyprawa na Północ" gra jest naprawde zajebiaszcza :D (mozna grac w nia przez neta)

sorki za błędy ale naprawde nie chce mi sie pisac

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

łeeech nie miałem na myśli "takich strategi" xD w herosa to ja gralem jak mialem 6 lat bardzo mocno mi sie przegrał, chodziło mi co takiego berdziej jak Settlers czy Sronghlod Curseder [Twierdza] a nowcześniejszych to cos jak C&C General

RTS czyli.

Polecam Ci takie klasyki, jak Age of Empires, Starcraft, Age of Mythology, Red Alert oraz coś nowszego np. Tiberium Wars, Red Alert 3

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Ok Age of Empires i red alert sie znudziły "Wyprawa na Północ" rok produkcja 2002 wtf xD grafa z tibi? no ale cóż dzieki za propozycje ale jednak prosze o nowsze gry i koniecznie z opcja gry przez sieć

Elberd Hubbard

Opublikowano

może władca pierścieni bitwa o śródziemie 1,2 i 2 król nazguli (na niskich detalach by szybko poszło) NAPRAWDĘ POLECAM ! i jak chcesz do na priv moge ci dać link do downloadu 2 ( zwykłej )

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Ok Age of Empires i red alert sie znudziły "Wyprawa na Północ" rok produkcja 2002 wtf xD grafa z tibi? no ale cóż dzieki za propozycje ale jednak prosze o nowsze gry i koniecznie z opcja gry przez sieć

Grafa to nie wszystko, szczególnie w RTS'ach, liczy się grywalność a niektóre starsze produkcje mają jej najwięcej. Przypomniało mi się o Warcraft 3, szczególnie w raz z modem DoT. Jak chcesz pograć po sieci to właśnie w to :)

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Dzięki za wszystkie propozycje, w Warcrafta 3 i Warcrafta 3 :FT grałem, Wiem że grafa to nie wszystko no ale niestety osoba z którą chce grać ma swoje wymagania ;/ sprawdzę na pewno "Kozacy : Sztuka wojny" słyszałem kiedyś o takiej grze. Władca pierścieni bitwa o śródziemie grałem ;] 1,2 i dodatek do 2. Właśnie o podobne gry mi chodzi ;]. Niedawno słyszałem o nowym Władca pierścieni, mianowicie " Władca pierścieni podbój". Rome total war nie podoba mi sie ;/ żadna gra z tej serii mi sie nie podobała. Zaraz wezmę się do sprawdzania wszystkich gier które mi podaliście, jeszcze raz dzięki ;]

Elberd Hubbard

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Polecam ci strategie takie jak.

- AgeOfEmpire

- Stronghold Crusaders, albo sam Stronghold

Jak dla mnie najlepsza gra ze strategicznych sieciowych to plemiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...