Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka gra na xboxa?

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz dużo do wyboru... Jest tyle dobrych gier, na pewno jest z czego wybierać. Jakie typy lubisz?

- Far Cry 3

- CoD MW 3

- Assassin Creed: Revelations

- Forza Horizon

- Risen 2

- Wiedźmin 2

Opublikowano

Zależy co lubisz.

Jak wyśigi to :Forza 4,Forza Horizon

Jak strzelanki to polecam Ci BF3,Halo 4 - obie gry mają świetny multiplayer

A jeśli wolisz RPG no to Wiedźmin 2 lub Skyrim.

Opublikowano

jak lubisz sandboxy to pozycją obowiązkową jest Red Dead Redemption - fantastyczna fabuła, świetne lokacje a szczególnie jazda konno podczas wschodu lub zachodu słońca, ciekawy tryb MP oraz konkretne DLC

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jak lubisz sandboxy to pozycją obowiązkową jest Red Dead Redemption - fantastyczna fabuła, świetne lokacje a szczególnie jazda konno podczas wschodu lub zachodu słońca, ciekawy tryb MP oraz konkretne DLC

ooo znakomita gierka ;) dzięki wszystkim za gry kupie z 3/4 wymienione przez was a szczególnie Red Dead Redemption ;)

aaa jeszcze jedno w Red Dead Redemption mam czas wolny czy muszę cały czas misje robić ?

MyManiek555.jpg
Opublikowano

ooo znakomita gierka ;) dzięki wszystkim za gry kupie z 3/4 wymienione przez was a szczególnie Red Dead Redemption ;)

aaa jeszcze jedno w Red Dead Redemption mam czas wolny czy muszę cały czas misje robić ?

Masz czas wolny, podobnie jak w GTA

Opublikowano

dodatkowo po przejściu gry polecam Ci kupić DLC Undead Nightmare, który zapewni Ci kilka dodatkowych godzin w singlu, dodatek dodaje też nowy tryb w MP a to wszystko utrzymane w klimatach zombie :D

albo kupić RDR + Undead Nightmare na jednym krążku - w sumie powinno wyjść taniej niż kupno podstawki a później DLC

Opublikowano

dodatkowo po przejściu gry polecam Ci kupić DLC Undead Nightmare, który zapewni Ci kilka dodatkowych godzin w singlu, dodatek dodaje też nowy tryb w MP a to wszystko utrzymane w klimatach zombie :D

albo kupić RDR + Undead Nightmare na jednym krążku - w sumie powinno wyjść taniej niż kupno podstawki a później DLC

już zamówiłem RDR + Undead Nightmare za 99 zł ;)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Ładnie :)

Ja kupiłem samego rdr na xbl za chyba 99zł (punkty miałem za darmo sam nie wiem skąd ale w sklepie chyba do czegoś dali :))

Jeśli lubisz sandboxy to polecam jeszcze skyrima i gta iv.

Skyrim super gra ale jeszcze nie przeszedłem, gta iv ukończyłem w tydzień (ok. 30h, nie na 100% ale całą fabułę główną, misje dilera i mordercy) więc jak na grę z dobrą fabułą, świetnymi dialogami i ciekawymi misjami wypada bardzo dobrze. O multiplayerze nie będę się rozpisywał :). Masz kolegę i robisz stunty ewentualnie zabawa z policją lub huśtawką.

Jeśli lubisz gry z dobrym multiplayerem to kup bf3. Świetna gra, ale singleplayer do dupy. Przeszłem w 5h... to jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Czy w GTA IV na X'ie nadal dużo osób gra w multiplayer?

Tak, całkiem sporo.

Na freemodzie i tdm w sumie nie trzeba czekać w lobby na innych.

Opublikowano

Mam pytanko bo jak pykasz na live to możesz pograć ze mną jak coś mój nick jest niżej :)

A do tematu to polecam ci :

- Skyrim

- Far Cry 3

- Minecraft

Opublikowano

To ja pójdę z innej beczki ; ) Polecam Ci

- Super MeatBoy,

- The Binding of Isaac ( nie wiem czy na x'a jest, ale chyba tak ),

- Skyrim,

- Assassin Creed 3

- Dead Space 3 ( niedługo wyjdzie )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Ja bym ci polecił zdecydowanie Far Cry 3,Torchlight no i Bordelandsy 1 i 2 :)

Widzę że WWE 13 już masz więc tego ci nie będę już polecał :P

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...