Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co robić ?

ezuabi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy nie wiem gdzie miałem takie coś napisać ale napewno nie na forum prywatnego serwa, o którym bedzie mowa xD:D Ok ale przejdźmy do rzeczy. Kiedyś dawno grałem w EliteMT2 przestałem bo zostałem zbanowany. Kupiłem nowego kompa pobrałem innego prywata i do tego kamermoda i tam był Elite to mówie dobra wbije sobie. Wszedłem na mojego ninje 127lvl i przeniosłem się na Pu-Kong i wywaliło mnie :/ Nastepne próby logowania zakończyły się farsą :( Jak pasek ładowania dojdzie do końca wywala do okna logowania ;( Ktoś wie co z tym zrobić ?...

Opublikowano

Zaloguj się na kliencie / napisz do GM'a żeby przeniósł Ci postać do m1 czy gdzieś bo Ci się zbugowała czy coś ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Spróbuj zalogować się na cliencie, a nie na modzie. Być może Mod nie ma wbudowanej mapy, na której jesteś.

Lub:

http://metin2mod.tk/mapy.html

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No właśnie taki problem że nie mam clienta ;p Ale ook ! wszyscy + :) Temat zamknąć ponieważ dodanie mapki zadziałało ;) Dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...