Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dobry deinstalator

xxXdywanXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego deinstalatora, który pozwoli mi usuwać pliki z danego dysku, czyli jak np. w tym Windowsowym wyświetlają się wszystkie zainstalowane programy, to w tym mogę wybrać, z którego dysku ma je wyświetlić. Z góry dzięki.

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Revo Uninstaller jak dobrze nazwę pamiętam, usuwa od razu wpisy z rejestru

Hmm, dzięki, ale nie widzę tam takiej opcji, jedynie "Usuwanie zbędnych plików" i tam mogę zaznaczyć, który dysk chcę przeskanować, ale to działa bardziej na zasadzie czyszczenia rejestru, mi chodzi o całe programy

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

sryy :D Your Unin-staller! :D mam obok sb pliki i nazwy mi się pomyliły sryy

Ok, ale weź mnie jakoś nakieruj do tej opcji, bo nie mogę znaleźć :E

EDIT: Bo mi chodzi o odinstalowanie kilku/nastu zbędnych plików z dysku C, ale jeszcze nie wiem, co to dokładnie może być, bo nie instalowałem na nim żadnych gier itd, a po folderach nie chce mi się szukać wszystkiego

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Revo Uninstaller jeden z lepszych polecam bo sam go używam od roku i jestem zadowolony z jego pomocy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Advanced Unistaller PRO 11.15 polecam sam musiałem usunąć plik którego się nie dało usunąć i usunął bez problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...