Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi co jest [beep] grane?! Grałem wczoraj oczywiście legit na LPQ a tu dziś sie loguje i PERMA BLOCKED!! so you wont use this account!! Dostałem bana za to że miałem usunięte skille GM i svac mapy, I BYŁEM OFFLINE? To przez ten matmatiance czy kurfa co???! Takie zajebiste w kosmos konto poszło sie pieprzyć, PLZ opowiedzcie i nie zamykajcie

xanxus-o.gif

Opublikowano

No lol ja i mój kumpel dostaliśmy bany za nic, NEXON TO DEBILE GNOJE itp itc, cet et cet. Jak można dostać Perma będąc offline?!

xanxus-o.gif

Opublikowano

Co nas to obchodzi oO Powiedziałem na CP, że usunięcie skilli GM'a jest banowane... Po za tym miałeś sVaca, ktoś Cię zreportował i dlatego dostałeś bana będąc offline, wcale GM nie musiał Cię przyłapać, sam dostałem bana będąc offline bo ktoś mnie zreportował. Za każdy hack(i za jakakolwiek edycję plików gry) można dostać bana, więc powiedzenie "miałem tylko usunięte skille GM'a i sVac mapy" jest idiotyczne... Tutaj pretensje możesz mieć jedynie do siebie, nie trzeba być idiotą i ogłaszać się wszem i wobec że hackujesz(tak jak to robisz na CP), z hackami trzeba uważać i zachowywać je dla siebie. Do NEXON'a nie możesz mieć żadnych pretensji, on musi robić takie rzeczy dla dobra gry, wyobrażasz sobie grę bez żadnych zasad itp. gdzie wszyscy hackują... ja nie. Po za tym bez tego "jebanego" NEXON'a nigdy nie grał byś w tą grę.

Temat zaraz zamknę, poczekam tylko na wypowiedzi, teraz Ci jeszcze daruję i nie wyślę raportu o warna bo taki temat może być odpowiedzią dla innych którzy dostali takiego bana.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ale perma???? Przecież ja też dostawałem mnóstwo banów i zawsze na miesiąc, a nie na forever i to za 1st razem. A jak sie loguje na stronce to postacie sa pokazane, i tak wyobrażam sobie gre bez zasad choć nie chciałbym takiej.

xanxus-o.gif

Opublikowano

bylo na tym "zajebistym w kosmos" koncie nie haxowac i wchodzic na z czystymi plickami. I jak to iRoku napisal miej pretesje tylko do siebie a nie do Nexona.

Opublikowano

Co tak gadacie? wszyscy jesteśmy na hakerskim forum i gadamy o hackach, i samy mamy hacki i jakoś tylko ja i mój kumpel z klasy dostaliśmy bana???

xanxus-o.gif

Opublikowano

Za raport z udowodnionym hackowaniem dostaje się zawsze perma, tak samo jak i GM Cię złapie.

Co tak gadacie? wszyscy jesteśmy na hakerskim forum i gadamy o hackach, i samy mamy hacki i jakoś tylko ja i mój kumpel z klasy dostaliśmy bana???

Nie tylko ty i twój kumpel dostaliście bany, ja mam perma na kilku kontach, jednego dostałem właśnie za raport. Więc nie użalaj się nad sobą, po za tym konto na którym hackowałeś nigdy nie będzie zajebiste. Zajebiste konto to takie na którym nigdy się nie hackowało, grało się z pasji i osiągnęło się coś. Na hackach każdy może wbić wysoki level.

Temat zamykam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...