Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Instalator][Mody][1.4.7]TheFanaticCraft

FieryDevilPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostaniecie na starcie serwa....

a w niej jest

ic2+addony

bc2+addony

rp2+addony

railcraft

forestry

i możliwy tc3

a co dalej było to nie wiem ;p

signature.png

Opublikowano

Mamy maszynę aby móc wybudować mapę najprawdopodobniej to dziś będziemy robić i trochę przesunie się termin startu wypatrujcie nowego postu z tego serwera na dniach sie ukażę

mca.png

Opublikowano

Mamy problem z maszyna dokladnij ze sponsorem jest problem z dostarczeniem maszyny jak tylko maszyna do niego dojdzie postawimy ts3 i zrobimy nowy post bedzie tam ts3 bedzie mozna na bierzaco byc na temat a samo budowanie mapy nie zajmie dlugo.

Sory za jakiekolwiek bledy pisalem to z komy.

mca.png

Opublikowano

Mamy maszynę aby móc wybudować mapę najprawdopodobniej to dziś będziemy robić i trochę przesunie się termin startu wypatrujcie nowego postu z tego serwera na dniach sie ukażę

Mamy problem z maszyna dokladnij ze sponsorem jest problem z dostarczeniem maszyny jak tylko maszyna do niego dojdzie postawimy ts3 i zrobimy nowy post bedzie tam ts3 bedzie mozna na bierzaco byc na temat a samo budowanie mapy nie zajmie dlugo.

Sory za jakiekolwiek bledy pisalem to z komy.

czy w 1 poscie nie zaprzeczasz 2 ? dziwne

signature.png

Opublikowano

Co do pierwszego postu to było tak

dostaliśmy maszynę 4 gb ramu itp było fajnie serwer postawiony itp wchodzi właściciel maszyny i zmienia wszystkie pasy do maszyny i okradł na pliki, czyli krótko mówiąc nas wyruchał

Myślisz, że mi się podoba jak przeciągamy cięgle premierę z powodu "pi******nej" maszyny ?

Ja i inni admini robimy to by móc grac na modach bo zwykły Minecraft nam się znudził jeżeli może znasz taki serwer jak modcraft.pl to jak byś u nich grał to byś nie wytrzymał bo już 6 razy zmieniali mapę a teraz znowu coś robią z tego powodu tez postanowiliśmy zrobić serwer bez takich problemów ale nasz nowy sponsor czeka wciąż na maszynę chodzi do pracy od 12 do 24 i nie możemy go spotkać czekamy na maszynę i jak tylko ja dostaniemy to serwer powstanie w ciągu 2 dni i będzie można grac

Nie tylko ty tracisz już cierpliwość ale cóż trzeba czekać ja i inni staramy się to wytrzymać choć nie jest łatwo

​Czy to wystarczające dla ciebie ?

Czy coś jeszcze chcesz widzieć ?
jak tak możesz napisać na gg jakie mam na profilu

mca.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie.

Jestem jednym z budowniczych i też nie moge doczekać się startu serwera.

Ale serwer napewno będzie w najbliższych dniach.

Opublikowano

Kurwa jak zwykle pisze że zaraz jutro za pare dni a ja kurwa czekam miesiąc na serwer i nic

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

1.Nick: paczek
2.Wiek: 14
3.Doświadczenie: Minecraft 9/10,pluginy 9/10, mody 5/10
4.Staż w minecrafcie: 4 lata z przerwami
5.Kontakt: ts, Skype, gg
6.Przykładowe budowle: różne, zresztą sam wiesz co było u mnie na serwie i co budowalismy
7.Znajomość komend
:9/10

8.Czy jesteś ogarem:Raczej tak

b_560_95_1.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...