Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskiwanie passów z kbota

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ dawno dawno temu wpisywałem passy do 2 konta w kbocie i zapisałem je tam , dzisiaj logując sie na te konto wyskakuje ze złe hasło :( lecz gdy włączam kbota i włączam to konto wyskakuje wszystko serwer itp aż do licencji , i zmierzając do pytnie Czy da sie wyciągnąć passy z kbota ?

Nie chodzi mi o żadne passy do Jabblerze czy gmaila tylko do dark orbit puszczałem trial kbota i mam na nim zapisane passy do konta na kbocie tylko . a ich nie pamiętam i czy da sie je jakoś wyciągnąć

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. Skopiuj hasło (kropki) z KBOTA.

2. Wklej na strone darka i kliknij "zapamiętaj hasło".

3. Wejdź w opcje, bezpieczeństwo (w przypadku Firefoxa), zapamiętane hasła

4. Kliknij "Pokaż Hasła"

Jeżeli nie zadziała to niestety nie ma innej możliwości

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ dawno dawno temu wpisywałem passy do 2 konta w kbocie i zapisałem je tam , dzisiaj logując sie na te konto wyskakuje ze złe hasło :( lecz gdy włączam kbota i włączam to konto wyskakuje wszystko serwer itp aż do licencji , i zmierzając do pytnie Czy da sie wyciągnąć passy z kbota ?

Stare konto miałeś na jabber ? jeśli tak to załóż nowe na google o tej samej nazwie co na jabber :) powinno działć
Opublikowano

@up Jemu chodzi o konto na DarkOrbit a nie na Jabblerze :D

Wiem że KBot przechowuje te dane chyba w Rejestrze Systemu ja tam kiedyś grzebałem u kolegi i mu zwinąłem konto ale Jabblera :D

Opublikowano

Ściągnij IBota, zaloguj się przez SIDa, użyj zmiany hasła.

Opublikowano

Raczej nic w Waszych propozycji nie zadziała:

Hasła w IBot/Kbot są zakodowane i nie ma czegoś takiego że widać kropki czy gwiazdki by je przekopiować. Wejść przez sid'a się da ale nie da się zmienić hasła bo wymagane jest podanie aktualnego czyli starego

Sprawa jest prosta... jeśli znamy użytkownika wystarczy logując na www.darkorbit.pl podać prawidłową nazwę użytkownika i błędne hasło a wtedy wyskoczy nam info o przypomnieniu hasła i zostanie ponownie przesłane na nasz adres e-mail. Jeśli i maila nie znamy to d... zbita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...