Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascaria [Hamachi]

dawid123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie okropny :P

Okropny to jesteś ty i twoje posty,

Prawie w każdym temacie mówisz że serwer jest do niczego i po prostu po nim jedziesz.

"właśnie xD serv padnie pewnie jutro, więc nie kumam dlaczego nie zrobił spol xD"

"juz off? łał co za niespodzianka. Serv całe 2 dni uuuu"

"epiki z borni 75lv? Bezsens..."

Może sam coś zrób i okaż jakim jesteś geniuszem

genius.jpg

derin.png

Opublikowano

Hmmm Nie zagram Nie Rozumiem rozumowania ludzi po co Dawac ulepki na serwer Hamachi?? Chce się Męczyc z Ulepkami ide na Xenoxa i mam 1000 Ulepszaczy ... Ok Wbijane lvl ujdzie ale Ulepszacze to Lipny Pomysł Powodzenia

Opublikowano

Serwer OFF ! Przechodzimy jutro na Dedyka ! :D .

@Edit. Czemu Ludzie to tacy IDIOCI ?! -,- Serwer był na TESTACH plikach hamachi ! Serwer jutro schodzi na Dedyka .. Wszystko od 2 mieś było już zaplanowane . Pliki Edytowane ! każda klasa ma po 6 zbroi 80 - 90 - 120 - 150 - 180 - 220 . Serwer startuje jutro godzina 20 ! Wszystko podane Client tp. zostanie podane w zapowiedzi Serwera !

Opublikowano

Okropny to jesteś ty i twoje posty,

Prawie w każdym temacie mówisz że serwer jest do niczego i po prostu po nim jedziesz.

"właśnie xD serv padnie pewnie jutro, więc nie kumam dlaczego nie zrobił spol xD"

"juz off? łał co za niespodzianka. Serv całe 2 dni uuuu"

"epiki z borni 75lv? Bezsens..."

Może sam coś zrób i okaż jakim jesteś geniuszem

genius.jpg

piszę tak, ponieważ każdy serv teraz nadaje się do kosza :) nie smutajcie ;*

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy kiedyś zrobi ktoś wkońcu Serwer hamachi 4fun bez expienia bez ulepek itp.. kasa od groma.. .Robic eq na klasy,wojenne itp.. robic ciagle pvp.... Czyli tak jak na hamachi przystało 4fun....

Opublikowano

Ciekawe czy kiedyś zrobi ktoś wkońcu Serwer hamachi 4fun bez expienia bez ulepek itp.. kasa od groma.. .Robic eq na klasy,wojenne itp.. robic ciagle pvp.... Czyli tak jak na hamachi przystało 4fun....

Tak chciałbyś serwer pod PvP zeby odrazu miec full eq kasy itd. a pomyśl porobisz 1 dzien pvp i na drugi powiesz ze juz nie grasz bo ci sie serw znudzi noi po co serw pod pvp jesli po w jeden dzien zagra 15-20 osob a na drugi dzien juz nikt bo PvP sie kiedys tez znudzi ;) Serwer powinien byc tak jak mowisz 4fun ale zeby bardzo szybko exp lecial dropic ulepszacze itd. zeby bylo co robic... A jeśli tak cię ciagnie do serwa co odrazu pvp robisz to sobie własnego załóz i nie bedziesz mial problemów ze nikt takich serwów nie robi :)

Opublikowano

Dlatego macie taki system ulepszeń + dodane nowe Questy wraz z Ulepszaczami, które nawet w pyte dropią ^^.. :D Serwer dziś startuje na Dedyku, Pliki edytowane ! :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gdyby serwer był nadal online walnij na PW a zostane GM Niestety nie mam 16 mam 14 :D

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...