Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft2 sloty

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy na takim sprzęcie uciągnę serwer minecraft 2 sloty

serwerm miał by być zwykły jar bez żadnych dodatków

download:1.13mb/s

upload:0.25-0.32 mb/s

ping:30-50

AMD Sempron Processor

LE-1250

2.21GHz 1,93 Ram

PS. jakaś firma hostująca serwery ma w ofercie 2-3 slotowy serwer ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

hm, do testów pluginów używam mini fiberhost.pl problemów nie ma.

Nie wiem jak z graczami bo zazwyczaj sam grałem ew. 1 kolega ale wydaję mi się, że nie powinno być problemów.

Pamiętaj tylko, że taki serwer nie posiada dużo ram więc nie możesz wgrywać pluginów. Ja używam go tylko pod testy.

@ Edit masz tam opcje przetestowania serwera 2 godziny więc sam możesz rozwiać swoje ewentualne wątpliwości.

Opublikowano

Od CraftServe możesz najpierw zaciągnąć na kilka dni serwer wooden 3 sloty za darmo. Na tym sprzęcie będzie trochę lagować ;x

Opublikowano

na http://fiberhost.pl można mieć minimalnie 4 slotowy serwer ? nie da się mniej ? czy tylko ja nie umiem w ofercie znaleść

Pisz na BOK, musieli w takim razie wycofać. No ale jeśli ja mam to pewnie jest taka możliwość :)

Opublikowano

czyli jeśli chce serwer 2 sloty to mam napisać do nich na e-mail czy zahostują ten serwer ?

PS. istnieje jeszcze jakiś hosting z serwerem 2-3 sloty

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

czyli jeśli chce serwer 2 sloty to mam napisać do nich na e-mail czy zahostują ten serwer ?

PS. istnieje jeszcze jakiś hosting z serwerem 2-3 sloty

Tak, Why - ślepy jesteś czy głupi? Przecież ten hostning to krzak! Nawet firmy nie mają. Jest to ten sam własciciel co upadlego juz playhost po pewnym czasie olał firme a serwery poszly sie je*ac. Nie jest to już jego pierwsza upadła marka......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...