Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL, Skrzynie Ucznia, co bonować.

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, co najbardziej opłacałoby się bonować/zmieniać te bony dodaniami/zmiankami dropiącymi ze skrzyń Ucznia na 20lv? Można tylko broń i zbroję, więc dlatego pytam. Jeszcze jedno: jakie ewentualnie bonusy wsadzać do tych itemków? Z góry dzięki za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Bronie 30 lvl/ Srednie +30/ um+10

Smiertelka Jak Najwyzszy +, 1,5kPż +, dobrze by bylo jakby znalazlo sie cos jeszcze do wart. ataku / x do pż ;)

Opublikowano

Tylko przedmioty do 40lv.

Ja proponuje doexpić wiecej postaci do 30lv. więcej dodan i zmianek i bonować bronie na 30lv. i zbr. na 34. najbardziej opłacalne.

Opublikowano

A ja radzę nie zmieniać średnich zmianami, bo to najgorsze co można wybrać. Jest wiele filmików o tym na YouTube jak duża liczba osób straciła ogromne kwoty SM'ów na zatrutych, itp. Niby najlepiej zmieniać tarczę na 61 lvl oraz bronie na 65 lvl, jednak tymi zmiankami tego nie zrobisz. Z tym możesz próbować jakąś dobra zbrojkę na ABS + 2k PŻ.

Opublikowano

A ja radzę nie zmieniać średnich zmianami, bo to najgorsze co można wybrać. Jest wiele filmików o tym na YouTube jak duża liczba osób straciła ogromne kwoty SM'ów na zatrutych, itp. Niby najlepiej zmieniać tarczę na 61 lvl oraz bronie na 65 lvl, jednak tymi zmiankami tego nie zrobisz. Z tym możesz próbować jakąś dobra zbrojkę na ABS + 2k PŻ.

na 20lv są zmianki do itemów max 40lv

później też są zmianki ale watpię żę mu sie chce roobic nub chary 70lv dla paru zmianek xD

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Najpierw Lwia / smiertelka 1.5 / 2 k hp

następnie

jakiegoś fms'a riba i wbijaj śr 30 + śr jak masz czas :>

Opublikowano

nie opłaca się bonować żadnych smiertelek ,lwich itp. no chyba że do expa dla siebie , bo ich nikt nie kupi bo pełno a jak kupia to za niską cenę najlepiej zmieniać bony w ribkach,fms jak chcesz zarobić

Opublikowano

Wyjasni ktos o co chodzi z tymi skrzynkami bo juz 3 lata nie gralem w metina. Wchodze tylko raz na jakis czas przejsc sie na dt z kolegami.

Dobra juz wiem. Jak mam 75lvl to dostane 7 skrzynek?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@SpeedyJack jak się nie znasz to siedzi cicho. Bony ze szkaty do ebo. i na Pl 10 l 3x15. Śmiech na sali. Twoje doświadczenie z metinem widocznie ogranicza się do marnych 4funów. Żeby nie było spamu: śmiertelne i yy. Najpewniejszy zysk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...