Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet czy komputer ?

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem, nic nie dało. Taki szajski net mam od wczoraj, że srać mi się chcę jak mam grać np. w CS.

CCleaner nic nie pomógł.

Opublikowano

Zapewne masz internet radiowy ??

Jeśli tak to nie dziw się że będziesz miał ping i lagi, ja miałem 3 radiówki i każda działała tak samo... Więcej neta nie było jak był a jak już był to nic się nie dało zrobić;x

Zadzwoń do gościa który zakładał Ci neta, powiedz ze są lagi itp.

Opublikowano

Piszę to 3 raz, ten problem mam od dwóch dni ... Mam ten net 2 lata i nie było wcześniej problemów.

Opublikowano

albo ktoś się wrypał na siec wifi i zajmuje ci transfer też tak może być ale najlepiej jak byś zadzwonił do firmy oni przyślą jakiegoś niby speca i ci pomoże

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Internet uległ zmianie na +, specjalista czyli nie ogar ...

Ale i tak czasami co 2-3 godziny na kilka minut internet spada do 0.2 mb/s ...

Opublikowano

e ma pirata z Win7 a mu się nie chce sciągać orginalnego

Nie ma czegoś takiego jak pobranie oryginalnego Windowsa. Każdy Windows który nie jest aktywowany oryginalnym kluczem jest wersją piraconą.

@Top

Też mam wifi i nic nie muli. Sprawdź w ustawieniach routera, czy nie masz jakiś blokad czasami lub filtru mac ustawionego.

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Opublikowano

Dobra, temat do zamknięcia, okazało się że mój brat mulił neta bo dał sobie w ustawieniach konfiguracyjnych sieci żeby mieć lepsze połączenie między IPv4 czy coś i teraz pojechał na tydzień do dziołchy na reszte ferii i komp wziął ze sobą.

Mam teraz 10 pingu i temat do zamknięcia. dziękuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...