Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz- Metin3 ? !

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa gra Rappelz jest ponoc identyczna do metina :)

Wlasnie na tej grze byla wzorowana ;]

Gral ktos w ta gre z Was ?

Chcialbym sie o niej cos dowiedziec :P

http://pl.rappelz.gpotato.eu/ad/?gclid=CLLkque-up4CFcmOzAodZ1nekw

jA Nop

Opublikowano

jak tak patrze na ten filmik to fabułą mi sie bardziej podoba od metina i tak jakby grafa była lepsza

P.S i trochę waży

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Nom ale straszliwa podobnosc postaci jest :) I tamtego bossa ;] W metinie jest prawie identyczny (Chodzi o boss'a orkow )

jA Nop

Opublikowano

Z tego metin, jak z koziej dupy trąba.

Już bardziej przypomina mi to połączenie FF z GW.

Od złotego ziemniaka, więc może wyglądać ciekawie pod względem premium. Anyway ściągam.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ja nie będę ryzykował. Połowa metińczyków na to przejdzie prawdopodobnie.

Gość Mounthains
Opublikowano

do metina to raczej niepodobne -,-

ale copy WoW-a może być + FF

Opublikowano

Do Metina2 w ogóle nie podobne -grałem.Zupełnie inna fabuła i możesz mieć swojego pupila,do tego na początku napierdalasz w kury,zółwie i panterę...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

a mi to w niczym nie przypomina metina2, i wątpię żeby to było na nim wzorowane, zresztą gra jest już od dawna tylko że w angielskiej wersji, nic specjalnego

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

@Up

Jest już polska wersja ;]

@Top

Do tego instalka jest około 2.5 razy większa od Metina2 ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Up

Jest już polska wersja ;]

@Top

Do tego instalka jest około 2.5 razy większa od Metina2 ;]

O jezu gościu wiem że jest w polskiej wersji tylko pisałem że ta gra już od dawna istnieje tylko że w wersji angielskiej a nie polskiej :|

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Metka nie przypomina, ale wygląda ciekawie :D. Pobiorę i zagram, może pogram dłużej :).

prfbem1k3khmjswkuvvp.png

GG: 8197286

Opublikowano

Ok, to możemy już psuć innym grę i denerwować support używając hacków? Ja już to pobieram, zobaczę czy działa CE :D W sumie to początki, to może nie jest dobrze zabezpieczone.

//Zakaz gifów-Dektored

Pasjonat
Opublikowano

Stwierdzam ze gra mi sie nie podoba xD

Zupełnie inaczej wyglada niz na filmiku

Zamiast W,A,S,D chodzic to chodzi się myszką ;/

Grafika nie teges ;/

Opublikowano

W ogóle gra jest taka... Strasznie sztywna i na początku dość trudno się połapać. Nie polecam. Żadnych ciekawych skilli, nie wspominając o różnorodności ras i potworów poprzez fabułę, której kompletnie brak.

Dno.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

dlamnie postacie sa strasznie podobne do metina, a gra prawdopodobnie byla robiona na podstawie metina i innych gier (to co najlepsze polaczyli ze soba) jutro zasysam i zobacze dokladnie

@edit sciagnolem i sprawdzilem zmieniam zdanie co do metina nic w tym stylu ale nadal mi sie podoba gierka tylko troszke trudna do ogarniecia

p.s fajnedo maja kowala nic nie pali :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...