Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Windows 7.

anielka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak już pisałem w ostatnim moim temacie, miałem problemy z zainstalowaniem Lol-a itd. Więc, postanowiłem zainstalować od nowa system Windows. I tutaj problem..

Jak robię wszystko dobrze, tam wkładam płytkę do napędu, uruchamiam ponownie kompa, wybieram tam na 1 miejsce w Bios-ie że ma odpalać za pomocą CD Rom, to potem zapisuje, tak jak powinno być , wychodzę z Bios-u włącza się komputer, lecz pojawia się czarny ekran i w górnym lewym rogu pojawia się zwykła " - " I ona tak tylko mruga , i dalej nic się nie dzieje :/.

( Aktualnie mam Windows 7 , 32 bit ) .

Proszę o pomoc ;x .

sygnatura_450x150.png
Opublikowano

Ja robię tak :

- . Włączam Komputer

- . Wkładam płytkę z Windowsem

- . ( Jak oglądałem filmiki różne, to trzeba sprawdzić, czy napęd czyta płytkę z Windowsem)

- . Potem uruchamiam ponownie komputer

- . Sprawdzam tam w biosie te wszystkie ustawienia ( Moim zdaniem , wszystkie są dobrze ustawione)

- . Wychodzę z Biosu

- . Komputer się włącza, i właśnie zatrzymuje się na tej " - "

Lecz, przed chwilą robiłem to samo wszystko, i jak była ta " - " To po chwili znikneła i się komputer włączył.. Co mnie zdziwiło bardzo ;x.

sygnatura_450x150.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...